Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen, én is ezért nevettek az ilyen dolgokon, mert az e fajta hamisitványok a legrosszabb minőséget képviselik a piacot. Szó szerint az olcsó kínai is különb minőséget tanusít mint ezek a borzalmas másolatok.
15E Charge 3 "leesett a kamionról"
Én erre mindig azt mondtam nem véletlen az árazás, itt nálunk meg külön emberek vannak akik erre vannak szakosodva. Hogy az a ezer forint + haszna meg legyen még garancia levelet is hamisít.Hát sajnos ez az hogy a filléres elektronika és még a 18650-es cella is kopintás.
Ami valójában 500 mah lehet maximum, és ezek a hangszórók ilyen technikai csodák mert olyan mint a orosz roulet, nem tudni mikor megy tönkre.
Minden komponens atom gyenge minőségű így az 20-40 óra is tönkre teszi.
Általában én is csak nevetni tudok mikor valaki egy borzalmas replikát az év üzleténak tart.
Inkább az eladó csapkodta a térdétt örömében, "NÉ MÁN" Egy Verébb a horgomra akadt.#12625tipegő
Bocs ez nem JBL, nem is kínai. Még talán valami nyomornegyedből származik ahol mindenből a legolcsobbat belerakták. Talán pár hét használat után be is dobja valami a kulcsot.
"2 perc google keresésből" megtudhattad volna hogy ilyen terméket nem gyárt a JBL.
Ehhez képest még egy Tronsmart is házimozi xd
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest