Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Sys85 #12623 üzenetére

Igen, én is ezért nevettek az ilyen dolgokon, mert az e fajta hamisitványok a legrosszabb minőséget képviselik a piacot. Szó szerint az olcsó kínai is különb minőséget tanusít mint ezek a borzalmas másolatok.

15E Charge 3 "leesett a kamionról"
    Én erre mindig azt mondtam nem véletlen az árazás, itt nálunk meg külön emberek vannak akik erre vannak szakosodva. Hogy az a ezer forint + haszna meg legyen még garancia levelet is hamisít.

Hát sajnos ez az hogy a filléres elektronika és még a 18650-es cella is kopintás.
    Ami valójában 500 mah lehet maximum, és ezek a hangszórók ilyen technikai csodák mert olyan mint a orosz roulet, nem tudni mikor megy tönkre.
    Minden komponens atom gyenge minőségű így az 20-40 óra is tönkre teszi.
    Általában én is csak nevetni tudok mikor valaki egy borzalmas replikát az év üzleténak tart.
    Inkább az eladó csapkodta a térdétt örömében, "NÉ MÁN" Egy Verébb a horgomra akadt. :K

#12625tipegő
    Bocs ez nem JBL, nem is kínai. Még talán valami nyomornegyedből származik ahol mindenből a legolcsobbat belerakták. Talán pár hét használat után be is dobja valami a kulcsot.
    "2 perc google keresésből" megtudhattad volna hogy ilyen terméket nem gyárt a JBL. :U
    Ehhez képest még egy Tronsmart is házimozi xd

Új hozzászólás Aktív témák