Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
johnny82 #12607 üzenetére
BT vevőt bármikor tudsz venni, a profi PA technikán van vonalszintű bemenet.
Nekem van pár ilyen 15"-ös aktív topom, de buliba inkább 8-10"-os méretben venném, és abból kettőt (stereo azért csak jobb). Egy ilyen 15"-ös hangfal 75cm magas, nehéz hurcolni (mármint egytől tele van egy kisebb csomagtartó). Persze hatalmasat szól, és ebben a méretben már nem is kell feltétlenül egy sub alá. Később úgy is veszel…
Nagy előnyük még, hogy a szimmetrikus bemenetek miatt egy DJ keverőt is rá tudsz kötni.
Csak hogy el tudd helyezni: egy darab ilyen KL15 hangja képes lemosni 6-8 Partyboxot… Nézd meg, mekkora ezekből a 8"-as méret!Támogatom amúgy a megalomániát
, 2 db ilyen és két 18-as sub melléjük egy 150 fős szabadtéri bulit is elvisz. Én hónapokig kerestem olyan kültéri helyet, ahol kipróbálhattam.
Minden másra elég 2 Boombox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest