Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
johnny82 #12605 üzenetére
Bt 4.0 ha jól tudom.A honlapon nem találtam infót,de egyszer már én is kerestem,akkor valahol megtaláltam,de már nem tudom hol.
Átlagos zenehallgatásra szerintem tökéletes,hangoskodni meg pláne.
Ezekben nem nagyon van aptX,de nem is arra lettek kitalálva hogy ezeken hallgass mondjuk egy finom gitárszólót és a a legapróbb hangrészleteken is libabőrözz,ahhoz hifi cucc kell.
Ezek hangosítási cuccok,ezek nagyobb hangerőn érzik jól magukat.Érdemes beltérben is az állvány.Még egy PB is jobban szól állványon,hiszen a magasak fej/fülmagasságba kerülnek.
Ha veszel egy olyan állványt aminek a legkisebb állása 90cm,az bentre jó.Általában a kisebb állványok 90-140cm körüli határok közt állíthatók,így kertipartyn/házibuliban magasabbra is lehet húzni.
Bár ha bent fix helye lenne én lehet vennék egy fali tartót is,az nem foglal helyet,mert ugyebár egy padlóállványnak 3 lába van ami azért nem kis helyet foglal és nem biztos hogy mindenhol elférsz vele.A fali tartóhoz viszont fúrkálni kell.
Szekrényre semmiféle képpen ne rakd.A hangnak se tesz jót,meg nem is könnyű és kicsi darab,na meg nem is bársonnyal van borítva (karcol).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Hobby rádiós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini-ITX
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest