- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Fujifilm X
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
johnny82 #12605 üzenetére
Bt 4.0 ha jól tudom.A honlapon nem találtam infót,de egyszer már én is kerestem,akkor valahol megtaláltam,de már nem tudom hol.
Átlagos zenehallgatásra szerintem tökéletes,hangoskodni meg pláne.
Ezekben nem nagyon van aptX,de nem is arra lettek kitalálva hogy ezeken hallgass mondjuk egy finom gitárszólót és a a legapróbb hangrészleteken is libabőrözz,ahhoz hifi cucc kell.
Ezek hangosítási cuccok,ezek nagyobb hangerőn érzik jól magukat.Érdemes beltérben is az állvány.Még egy PB is jobban szól állványon,hiszen a magasak fej/fülmagasságba kerülnek.
Ha veszel egy olyan állványt aminek a legkisebb állása 90cm,az bentre jó.Általában a kisebb állványok 90-140cm körüli határok közt állíthatók,így kertipartyn/házibuliban magasabbra is lehet húzni.
Bár ha bent fix helye lenne én lehet vennék egy fali tartót is,az nem foglal helyet,mert ugyebár egy padlóállványnak 3 lába van ami azért nem kis helyet foglal és nem biztos hogy mindenhol elférsz vele.A fali tartóhoz viszont fúrkálni kell.
Szekrényre semmiféle képpen ne rakd.A hangnak se tesz jót,meg nem is könnyű és kicsi darab,na meg nem is bársonnyal van borítva (karcol).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest