- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Amazon Kindle
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lami66 #12565 üzenetére
Lehet igazad van.
Vagy nagy termékfrissítés jön, és szabadulnak a régi raktárkészlettől, vagy pénzügyi gondok vannak és kell a bevétel bármi áron.
-Kicsit ezen elgondolkodtam, de furcsa igazából, hogy mindkét típusból (Helsinki, Oslo) csak a fekete Kvadrat textíllel szorult be a raktárkészlet nekik. Szerintem egy fekete kelendőbb mint egy sárga...Ugyanakkor az is fontos infó, hogy ezeknek jött egy frissített 2020-as modelljük és ezek azok. De ezeket a frissített modelleket is mindenhol 500 dollárért vesztegetik, a Vifa oldalán is. Vagy 100 helyet megnéztem. Egyedül a Telekom oldalán volt ez a nevetségesen alacsony ár. Külföldi oldalakon is elkalandoztam és hasonló a helyzet. A legolcsóbb ár az 429 dollár volt.Szerintem szimpla elárazás történt. Különben mi más magyarázná azt a dolgot, hogy a Reykjavik ami az egyik belépő szintű hangszórójuk 65.000 Ft a Telekomnál (és ez mindenhol ennyi), az OSLO meg csak 60.000?
OSLO-t megrendeltem két hete, ki is hozták és minden rendben van vele...
Hallgattam és azon töprengtem, hogy milyen sajnálatra méltó dolog az, hogy valaki inkább egy (tapasztalatból mondom) dobozhangú Charge 5-öt vesz 65.000 Ft-ért ez helyett.
Sőt, itthon van egy JBL Boombox 1 és azzal összehasonlítva a magasak sokkal szebben szólnak az OSLO-n, de ezt valahogy sejtettem, hogy így lesz... A mélyek erősebbek a Boomboxon de az engem már zavar. A Vifa sokkal természetesebben adja át a zenéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest