- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lami66 #11871 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez az állítható EQ "kétélű fegyver"? Vagyis míg értő kezekben tényleg javít a hangzáson, addig Vér Pisti kezei között - ahogy épp te is írtad - sz@rabbá teheti a hangzást, és akkor a JBL nyer, mert az "hülye biztos".
Egyébként a neten nem egy olyan Motion+ tesztet találni, ahol szvsz. sz@rul is szól, mert a kedves tesztelő nem vette a fáradtságot, hogy eljátsszon a beállításokkal.#11872 B1T3
"Még jó, hogy az Anker nem volt lemerülve gyárilag ... "
+1#11873 Mauzes
A normális vitának szerintem mindig van értelme, ugyanis talán meggyőzheti az egyik oldal a másikat, de ha ez nem történne meg, akkor is sokat segíthet olyannak, aki idetéved.Nem tudom, hogy pl. a JBL Charge 5 tud-e multipoint-ot? A Motion+ ugyanis (azt is) tud. Persze ez nem mindenkinek selling point (nekem sem volt az, főleg mert nem is tudtam róla), de annak aki mégis ilyen cuccot keres, hasznos lehet, mert kb. sehol, de sehol nincs ez a funkció megemlítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- eBay
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magisk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest