- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMKKK
csendes tag
válasz
Lami66 #11827 üzenetére
Kicsit akkor bővebben erről a kis tesztelésről.
JBL Charge 5 vs Anker Soundcore Motion+
A saját hangszórómat már ismerem (Anker Soundcore Motion+) kb. ilyen 40-50% hangerőn hallgatva a jobb minőségű zenéknél számomra olyan kellemes basszust és magas hangokat ad, hogy a mai napig mindig meglepődök rajta. Itt is hangsúlyoznám hogy a saját beállításomat használom hozzá. A Charge 5-nél kíváncsi voltam, hogy kb. hasonló hangerőn megvan-e ugyan ez, ugyan annál a zenénél amit jól ismerek és tudom, hogy szépen szól vele a hangszóró. Nem tartom magam szakértőnek, és elfogultnak sem, mert számítottam rá hogy egy 2021-es 2.5x annyiba kerülő hangszóró azért verni fogja a sajátomat.
A zene elindítását követően már ott hallottam hogy igen szépen szól a Charge 5 viszont a basszus részhez érve egyáltalán nem hozta azt amire számítottam. Itt nem azt kell gondolni hogy fú de rossz volt, csak egyszerűen többet vártam tőle. A magas hangok szépen jönnek belőle és összességébe azért megkapja az ember a JBL minőséget. Más zenéknél, mikor egyszerre lett elindítva a két hangszóró akkor picit az én fülem a sajátomat hozta ki nyertesnek de ahány ember annyi vélemény. A Charge 5 újdonsült tulajdonosa is elismerte, hogy igen szépen teljesít az Anker, basszusban jobb is picit, de összességében maradtunk egy döntetlenben.
Az árra visszatérve Anker Soundcore Motion+ (25 ezer forint, mikor én vásároltam) - JBL Charge 5 (65 ezer ft)
Max hangerőre kb. ugyan azt tudja a kettő a JBL valószínűleg üzemidőre többet fog tudni mivel nagyobb az akkumlátora. Az Anker hangszóróra itt találtam rá a fórumot olvasgatva, azóta is áldom a napot
Mióta megvan a hangszóró azóta 2 barátom is rendelt belőle szerencsére még az vámolós, adózós időszak előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mesterséges intelligencia topik
- World of Tanks - MMO
- Gurulunk, WAZE?!
- Kedvenc zene a mai napra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest