- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #10417 üzenetére
Igen tudom hogy kerülendő saját börömön tapasztaltam!
Csak 2 éve még nem volt Earfun, és hát hazai piacról valóban nehéz jót kifogni.
Tudom jó az uboom, nekem most Earfun go van itthon kicsi kompakt szóval remek kis hangszóró.Aliexpressen néztem, bakker a SoundCore Motion + elég durva kereslet van.
Csak ott 15.000 értékesités zajlott le, aliexpressen egy termék se láttam ilyen nagy keresletet.Még az amazon értékesités is ott van.
Mondjuk ha valami jó akkor valóban venni kell ,ezzel is támogatva a céget amit készitette.Az Anker márka egyre jobb akkor, pedig emlékszem a Soundcore-Soundcore 2 amikről régen hallotam.
Azért még ha lassan is de frissül ez a piac, mondjuk belegondolni is ilyesztő 7 éve jöttek ki az első generációs bluetooth hangszórók. És 7 év alatt hány márka hány terméket dobott piacra, viszont azért tegyük hozzá ezekből volt rengeteg ami végül szemét. KIváncsi vagyok hogy leszünk 3-5-10 év múlva ha már most ilyen termékek vannak piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő