Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #10176 üzenetére
redditen van erről a hibáról bejegyzés: [link]
annyi hogy én nem frissítettem a firmwaret. az ankeresek 11-ig vannak. én ezt lekéstem. a weboldalon el lehetne inditani egy garancia érvényesítést. a postát nem tudom, hogy ki állja ilyenkor. az amazon viszont egyből adott egy vonalkódot a postázáshoz, amit a néni beszkennel a postán és fel is vesz visszaküldésre és nem kerül pénzbe nekem. majd visszakapom a pénzt ha megérkezik a raktárba.
..mert közben átgondoltam, hogy bármikor előjöhet ez a hiba. nálam az volt, hogy teljesen lemerült a hangszóró úgy, hogy ki is kapcsolt magától. feldugtam a töltőre és másnap már nem indult a bluetooth része. igy a cseredarabnál sem lesz biztos, hogy ne jöjjön elő ez a hiba akármikor
megvárom az akciós időszakot és nézek valami másik modellt. pedig a hangja és a készülékház nagyon ott van, de igy nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motoros topic
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- További aktív témák...
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest