Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
redditen van erről a hibáról bejegyzés: [link]
annyi hogy én nem frissítettem a firmwaret. az ankeresek 11-ig vannak. én ezt lekéstem. a weboldalon el lehetne inditani egy garancia érvényesítést. a postát nem tudom, hogy ki állja ilyenkor. az amazon viszont egyből adott egy vonalkódot a postázáshoz, amit a néni beszkennel a postán és fel is vesz visszaküldésre és nem kerül pénzbe nekem. majd visszakapom a pénzt ha megérkezik a raktárba.
..mert közben átgondoltam, hogy bármikor előjöhet ez a hiba. nálam az volt, hogy teljesen lemerült a hangszóró úgy, hogy ki is kapcsolt magától. feldugtam a töltőre és másnap már nem indult a bluetooth része. igy a cseredarabnál sem lesz biztos, hogy ne jöjjön elő ez a hiba akármikor
megvárom az akciós időszakot és nézek valami másik modellt. pedig a hangja és a készülékház nagyon ott van, de igy nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi