Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Jaja...
Hát én nemtudom. Nem próbáltam
Aztán lehet,hogy a szembelévő csaj nem is játszott a mobilján.. Hanem vadul kereste a kapcsolatot??? 
A tévébe kissé furcsán fogalmaztak ''nincs más teendő,mint bekapcsolni a bluetooth-ot,aztán az esetleges kapcsolatkor váltani pár szót,és irány a mellékhelység,hotelszoba''
LOL....
Viszont azért egyet nem értek, amikor bluetooth-on keresztül akar(na) valaki csatlakozni hozzám,akkor a telcsim (3650) előbb rákérdez,kívánom-e fogadni. Ha nem nyomok rá,akkor nem fog jönni semmiféle üzi...vagy kép,vagy mittudomén. Gondolom nyilván a vírusok kivédésére van ez. De ha ezt nem jelzi hangjelzéssel a mobil (az enyémnél nem hallottam semmit,de lehet,hogy süket vagyok) akkor esély sincs,hogy én észrevegyem,és reagáljak. Vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán lehet,hogy a szembelévő csaj nem is játszott a mobilján.. Hanem vadul kereste a kapcsolatot???