- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
Blue Mobile
Aktív témák
-
G@ben
addikt
SOS segítség kéne roaming témában! Külföldön vagyok, se kimenő, se bejövő sms, hívás nem megy. A wifi persze instabil, keresni nem tudok vele infót. Hogy tudom bekapcsolni a roamingot? Mit és hol kell beállítani?
-
McLaca
őstag
válasz
Indiant #7147 üzenetére
Mindig a korábbi, vagyis ami az előfizetések testreszabásánál látszik. Az "egyenleg és forgalom"-nál mindig rossz dátum van (1 nappal több).
Más: januártól az internet áfacsökkentése miatt megint olcsóbbak lesznek a netcsomagok. Amíg a 3×100MB-os akciót nem vonják vissza, addig egész vonzó lesz 400-ért 300MB. Vélhetően a 90-ből lett 84Ft-os akciós is tovább csökken 75Ft-ra.
Ja és karácsonyi akcióban dec.1 - jan. 31-ig feltöltésenként 3×22 perc az ajándék.
Üdv!
-
Indiant
addikt
Az "Egyenleg és forgalom"-nál a blue Net S Időszak vége 2017.12.18 és az "Előfizetések testreszabásánál" pedig Lejárat: 2017. december 17..
Most akkor mi az igaz? -
dajj
csendes tag
És igen! Az új sim kártya már 4G -s!!!
-
jozsi968
tag
válasz
mickemoto #7141 üzenetére
Na látod, itt a hiba a számításodban?!
Ha a Blue Net S-t is 2x30 napig használod akkor van meg a 90 napod!
Ugyanis az utolsó Blue Net M aktiválása nem augusztus 28-án volt, ahogy írod, hanem 30 nappal később amikor automatikusan újraaktiválódott!!
Ezért kell 2x30 napig használni az M-et és az S-t.
De ez már annyiszor le lett írva! -
kory24
őstag
Ha telekom dominóról akarok bluemobilra márkaváltani, akkkr a 8 oldalas és a 2 oldalas dokumentumot is ki kell tölteni és eljuttatni hozzájuk?
-
G@ben
addikt
Biztos volt róla szó, de nem találom, hogy ha előfizetnék erre a 3x100MB-os netre egy hónapra, utána vissza tudok váltani gond nélkül a 90Ft-osra? Úgy néz ki, hogy mostanában több netre lesz szükségem, de csak egy hónapig.
-
JÓZSFM
csendes tag
válasz
4Grider #7130 üzenetére
Ez a féleszű Blue mobile nem küldte ki a kártyát, egy pillanatra a másikra a dominos SIM kártyát küldtek. Egyáltalán azt nem értem, hogy ha át hoztam a számomat a Blue mobilehoz akkor mért nem rögtön 4G kártyát küldtek akkor amikor át hoztam. Én már gondolkozom, hogy el megyek ettől a szolgáltató komolytalan, személytelen.
-
mickemoto
őstag
Miért van az hogy a legutolsó akciós Blue Net M csomag aktiválása óta eltelt 92 nap és mégse engedi újra aktiválni akciósan?
-
JÓZSFM
csendes tag
Azért röhejes ez a Blue mobile. Októberében kértem egy 4G SIM kártyát a Blue mobile telefonos ügyfélszolgálatán. Ki derült, hogy adminisztrációs okok miatt nem lett rögzítve az adataim. Én vártam, és csak vártam és csak nem jött a megrendelt csere SIM kártyám. Ezek után november elején többször is jeleztem, hogy még mindig nem kaptam meg a kártyát. Ezek után mivel a háttér szolgáltató a Magyar Telekom ezért web felületen igényeltem egy 4G SIM kártya ami párnapon belül meg is érkezett. Csak hát a okos Blue mobile szolgáltató nem óhajtja aktiválni mivel én nem náluk igényeltem meg. Hát akkor kérdem én hol igényeljem amit már október otta várom. Erre közölték vele, hogy sajnálják de azt nem lett rögzítve. Röhejes szolgáltató. Minden más szolgáltatónál 9Ft és 19 Ft a perc díjak.
-
kory24
őstag
Kaptam választ telekomtól.
Hátha másnak is hasznos:
"Köszönjük, hogy ügyfélszolgálatunkhoz fordult!
Tájékoztatjuk, hogy hálózatfüggetlen készülékeink bármely más szolgáltató SIM-kártyájával használhatóak, így Blue Mobil SIM-kártyájával is."
Kipróbálni egyelőre még nem tudom.
-
dajj
csendes tag
Sziasztok! Ma vettem blue mobile simet, most 500 ft 22 percet. és 100 megát adnak hozzá!
Ja igen, és 3 méretre van perforálva már a sim! Még nem aktiváltam úgyhogy nem tudom h 4G-s e! -
kory24
őstag
válasz
Dluinet #7120 üzenetére
Olyan hogy blue hálózat nincs...
Csak telekom, amit használ a bluemobil is. De nem ezt kérdeztem.
Eddig a telekom az általa árult készülékeket imei alapján nem engedte fel hálózatra blue sim-el. Még ha ki lett függetlenítve se.
Kérdésem az lenne, hogy a most függetlennek árult telefonokkal mi a helyzet.
-
kory24
őstag
Ha telekomtól veszek telefont, ami független. (nyitott lakat)
Akkor ez a függetlenség vonatkozik a bluemobile-ra is?
Tehát nincs az imei a tiltó listán?Van aki vett használja igy bluemobilt?
-
mzso
veterán
Helló!
Azt ki tudom deríteni valahol, hogy mikor volt utoljára aktiválva/rendelve a Bluenet M? (Felírni nem írtam fel...)
-
bksgbr
tag
Sziasztok!
Egy normál SIM-es 3G-s telefont készülök lecserélni egy 4G képes nano SIM-es telefonra. A kérdésem: a Blue mobil tud adni már nano SIM-et, vagy nekem kell levágatni? A kártya csere mindenképp szükséges a 4G miatt azt tudom, csak kérdés nano méretben is van-e? -
válasz
joefasalasso #7113 üzenetére
Upsz! Az már kicsit sok. Akkor lehet tényleg gond van.
Mivel a tényleges unlockot az Apple szerver csinálja, érdemes csinálni egy újraindítást vagy hard resetet és újra bejelentkezni az Apple fiókba. HR esetén persze nem árt menteni.
Ha így sem lesz jó, akkor passz.
-
joefasalasso
aktív tag
válasz
bandras0226 #7112 üzenetére
Úgy legyen, egy hete kb.
-
válasz
joefasalasso #7110 üzenetére
Lehet semmi gond csak várni kell pár órát. Én Telenoros 6S+ -t függetlenítettem a szolgáltatónál és utána Blue-s kártyát tettem bele. Eleinte nem volt jó, nem támogatott szolgáltató vagy valami ilyesmit írt a teló. Négy óra múlva jó lett. Nem kellett csinálni semmit.
Mikor függetlenítetted?
-
válasz
joefasalasso #7110 üzenetére
Most nem tudom hogy megy, de régebben a hivatalos T-s függetlenítési papírokkal kellett a bluehoz menni, hogy vegyék le a hálózati IMEI Lockot.
Illetve az is lehet, hogy a készülék gyárilag független, de a Telekom értékesítette (tehát papíron függő, de fizikailag nem). Ekkor is fent van az IMEI Tiltás. Ebben az esetben 15ezer ft a díja a levételnek. -
goop
őstag
válasz
joefasalasso #7107 üzenetére
Nem ezt mondták. A telekomnak szólj, ne a másik kettőnek, azokkal megy így is.
-
válasz
joefasalasso #7107 üzenetére
milyen szolgáltatokkal beszéltél?
-
válasz
joefasalasso #7104 üzenetére
mert imei száma is tiltva van a t-com hálózatán, be kell telefonálni, hogy távolítsál el a tiltólistáról
vodán és telenoron kell működnie így is
-
joefasalasso
aktív tag
Kérem, árulja el valaki, hogy a hivatalosan kifüggetlenített iPhone 7 miért nem fogadja el a blue mobile kártyát??
-
McLaca
őstag
válasz
milenda #7099 üzenetére
Így van. Nem ilyen alapon, hanem konkrétan erről van szó. Egy előfizetésesnél ugyanis nem csak a hívásért és a netért kell fizetni. Mellesleg ha egy hívást átirányítasz, és az átirányított számon kicsörög, de ott nem veszed fel, az ingyenes. Az átirányítás tehát megtörtént, ingyen. Értem, hogy nem érted, de egyszerűbb, ha megpróbálsz paradigmát váltani és felfogni, amit írunk.
Üdv!
-
4Grider
nagyúr
válasz
SztiviVander #7100 üzenetére
Attól, hogy te nem emlékszel rá, én még emlékezhetek. Ha jól számolom kb. 21 éve vagyok digitális mobiltelefon-előfizető, ebből 5 évet szabályzó hatóságnál töltöttem alvállalkozóként. Két szolgáltatónál biztosan volt bizonyos díjcsomagokban a hívásátirányítás fizetős szolgáltatás, az üzleti előfizetéseknél pedig egy időben kifejezetten divatos volt ezért is pénzt kérni. Voltak idők, amikor még a hívószámkijelzés is fizetős volt...
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honda topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest