-
PROHARDVER!
Blue Mobile
Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Apollyon #7399 üzenetére
Az mit jelent, hogy ott helyben megtörtént? Elintézték, és onnantól a Telekomos kártyád ment? Nekem ma érdeklődésre kb 3 napot mondtak, hogy majd akkor vált este 8 és 12 között.
Illetve ilyenkor is kell venni egy sim kártyát 990-ért? Vagy milyen költsége van? A héten tervezek én is váltani, mert mindjárt lefogy az egyenlegem. -
-
-
-
tsteve
senior tag
válasz
Apollyon #6884 üzenetére
angliaban pl. bonyolult szammező
táblázatok vannak erre.. ez a probléma sehol sem egyszerű... közvetlen kiolvasás nincs tudtommal sehol.. valamilyen bonyolult tablazatban való kutakodás kell külföldön a legtobb esetben.. nálunk valóban valamivel egyszerűbb lenne/lehetne ez a probléma, de ez az ismert nmhh-s felület (tudjuk jól) sosem működött rendesen -
bakbéka
tag
válasz
Apollyon #6743 üzenetére
A repülô gèpes funkciò nics bekapcsolva mert nincs is rajta,egy egyszerū telefon.
Anyámè telekomos azon lehet hìvni ès tèrerõ is van.
Az elõbb ránèztem a telòmra kiìrta hogy Telekom de utánna elveszett a jel.
Hol van hol nincs nálam!
Egyèbkènt Csongrád megyei vagyok.
Lehet hogy a vihar kavart be vagy nemtudom... -
jozsi968
tag
válasz
Apollyon #6699 üzenetére
Mint írtam csak példának hoztam fel a Hello Datát. De nincs igazad, mert a Telenor igenis elvárhatja a havi egy hívást, mivel hangalapú díjcsomag, amit ki is hangsúlyozott. Ha valaki kizárólag netet szeretne és nem tudja teljesíteni ezt a hatalmas elvárást / havi 1 hívás/, na az ne akarjon Hello Datát. Oldja meg flottában.
A Voip témában viszont tökéletesen egyetértünk!
Nem beszélek sokat, kb. havi 100-120 percet. Vodafone Dupla tarifám van. Minden egyenlegfeltöltés után a feltöltés értékével azonos összeg kerül jóváírásra a bónuszegyenlegen. Csak a bónuszegyenleget beszélem le, a rendes egyenlegből mobilvásárolok /lottó/. Fizetős GSM hívást én sem indítottam már a jó ég tudja mióta. A 84 Ft-os blue net S és M -et használom, ugyanis a többi hívásom Voip-on intézem, aprópénzért. -
McLaca
őstag
válasz
Apollyon #6599 üzenetére
Ha nem ebben az országban élnék, én is így gondolnám.
Ügyintézői trehányság is benne van a pakliban. Az mondjuk biztató, hogy a netes lehetőségről csak az kapott sms-t a családban, aki még nem egyeztetett telefonon. Az nem, aki legelőször egyeztetett de arról még nem jött meg neki az üzenet. Azért annyira én sem aggódom, csak láttam már ezt-azt.Üdv!
-
bakbéka
tag
válasz
Apollyon #6542 üzenetére
Amikor ůj szemèlyit kaptâl megváltozott a szána van egy olyan dokomentum,hogy adat mòdosító nyomtatvâny!
Na azt kellett volna kitölteni ès bekūldeni e-mailen vagy postán.
Sokan csodálkoznak hogy igy meg ùgy nem megy az adategyeztetès de ha valami változott a tel reg òta azt nyomtatványbn közölni kell velūk! -
McLaca
őstag
válasz
Apollyon #6526 üzenetére
Betű szerint úgy írtad, ahogy az igazolványodban van? A település neve mellett szoktak még "extrák" lenni.
Nővérem még nem egyeztetett, majd ma ráeresztem a webre, aztán meglátjuk, mi lesz.mickemoto#6535: milyen üzenetet kapsz vissza, ami miatt sikertelen?
mzso#6536: nekem már megfordult a fejemben. Mivel két külön SIM, így simán működik, csak kéthavonta állítgatni kell a telóban, hogy melyiket használja netre, ill. általában a kétkártyás telefonoknál csak az egyik kártya tud 4G-t. Sőt, olyat is láttam már, ahol a második csak 2G-re alkalmas, ez viszont kéthavonta kártyacsereberét is jelent a slotok közt.
padzso#6530: kapják be... bezzeg a telefonálóknak lótúró.
A telenortól is kaptam 500MB-ot, meg valamennyi percet 7 napra az egyeztetésért.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Apollyon #6124 üzenetére
Kicsi a valószínűsége, hogy valaki 0-24-ben bekapcsolt mobilnettel 10 percenként csak 1 kB-ot forgalmazna, vagy minden 10 percben pont annyit forgalmazna, hogy a vége xx1kB-ra jönne ki és mindig 9-et kerekítenének fel. Azon túl az akciós árból kiindulni félrevezető, és a "kárba vesző" adatmennyiség szempontjából teljesen lényegtelen az ár.
Az elméleti maximális veszteség 38,88MB 30 napos hónappal számolva. A valóság ennek maximum a negyede, de szerintem még az is túlzás. %-os arányban van értelme kifejezni a veszteséget, az mutatja meg, hogy az összes forgalmadból mi az, ami a kerekítés miatt elveszett. Ahogy a percalapú számlázásra is igaz ez. Csak hogy legyen példa is: 201kB-ot forgalmaztál, felkerekítik 210-re a 10. percben. 4,28% a veszteséged. 400kB-nál már csak 2,14%. 2017-ben pedig elég nehéz már mindössze 200, meg 400kB-okat forgalmazni 10 percen belül. Csak azzal, hogy ráengedem a telót a mobilnetre, máris leforgalmaz 200-300kB-ot a gmail, a google play meg az összes IM alkalmazás, vagy akár ennél többet is. A reális veszteség pedig havi szinten elenyésző, 1-2 félrekattintással is simán össze lehet hozni. Szóval nem érzem a problémát súlyosnak, ennyit írni is felesleges volt róla.Üdv!
-
brd
nagyúr
válasz
Apollyon #5127 üzenetére
Engedd el ezt a baromságot!
Egyszer derüljön ki, hogy valóban így van, ki játszana utána rajta? Nem érdeke az senkinek, hogy csaljanak rajta. Egyébként is sokkal többet hoz a fogadók befizetése, mintha lenyúlnák a nagyobb nyereményeket. Sokkal inkább a törvényeket, pályázatokat alakítják úgy, hogy a haveroknak jó legyen, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyják, mit gondol az adófizető, lásd a vágóhidas gázszerelőt, vagy a kuszaszeműt, vagy a szerencsejáték törvényeket, vagy a legutóbbi népszavazást (amire semmi szükség nem volt, mert az eredmény ismert volt, jogi következménye pedig nincsen).
-
Sayuar
senior tag
válasz
Apollyon #5098 üzenetére
Akkor ezt úgy kell értelmezni, hogy azért mert annak idején 2 Ft-tal megemelték a díjakat, és mert "talán a voda a legszarabb" lettek ELV.eid, és az ELV-ek fontosabbak, mint az, hogy a bluemobile-hoz képest szinte féláron (pontosabban 33 helyett 19 Ft-ért) beszélj?
Értelek. Tehát hó végén boldogan mondhatod, hogy neked vannak ELVeid, amit azon pénzen veszel meg, amennyivel többet fizetsz a bluemobile-nak a percekért. OKÉ, nincs kérdésem..
-
Oliverda
titán
válasz
Apollyon #5103 üzenetére
Akkor rugózz az elven, ha szeretnéd, én inkább a végeredményt nézem, szerintem az a fontos.
"De ha a 33 ft halottnak a csók, a vodafon meg annyira szuperjó és klassz akkor mit keresel még itt?"
Csak jót szórakozok azon, ahogy egyesek megpróbálják maguknak megmagyarázni, hogy miért kevesebb a 33 a 19-nél.
-
Oliverda
titán
-
Sayuar
senior tag
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #4501 üzenetére
Na megoldódott, szombat estére már lett netem... Érdekes ehhez miért kellett másfél nap. Mondjuk nem panaszkodom, fél évig használtam ingyen 15MB-ot havonta, és pont amikor lejárt kaptam még ajándékba 1 hónapig 333MB-ot. Azaz november óta most fizettem először a mobilnetért, 90 Ft-ot
–––––––––
(#4512) otps: a lent említett 30-as számot próbáltad már?
-
norbiv8
tag
válasz
Apollyon #4498 üzenetére
Érdekes én is így jártam. 14-én reggel jött az sms, hogy kikapcsolták. Nem sokkal később neten megrendeltem az M-et, aktiválták is (90Ft) de a telefon nem kapcsolódott. Net ki-be kapcs nem segített. Kb. 20 perccel később újraindítottam a telefont és akkor azonnal ment a net.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #4498 üzenetére
Az előbb meg kaptam sms-t, hogy kikapcsolták, de a fennmaradó adategyenleg a kifizetett időszakon belüli fordulónapig felhasználható. Ez most a 1777-ről jött, de tegnap a 30-as számról jött vissza a válasz sms ahová elküldtem a lemondást hogy a kifizetett időszakon túl nem hosszabbítanak meg.
Szóval meg kellett volna várnom a 1777-ről jött smst, vagy most mi van, mert még mindig nincs mobilnetem de ugye a zsét levonták
-
KTU
addikt
válasz
Apollyon #3301 üzenetére
4db előfizetés adatait egyeztettem másodszorra másik üzletben, mire végre a tényleges valós adatok szerepelnek.
1.-nek nagy áruház üzletsorán, de csak félig jött össze. Persze azt mondta mindent rögzített precízen.
Ezután egy plázában lévő viszonteladónál,
azért hihetetlen hogy mennyire sz@r a rendszerük és/vagy trehány a munkavégzés.Netet azért tőlük veszek,
már megvannak a feltöltőkártyák, ami ha nem kell nem foglalkozok vele,
a maradék pénzt meg most már visszakapom ha lejár. -
McLaca
őstag
válasz
Apollyon #3124 üzenetére
Két hordozásból egynél problémázott a futár, hogy nem lehet meghatalmazással átvenni, úgyhogy írjuk alá a másik nevében és nevével...
A mobilszolgáltatók ebben a témában meg amúgy is szeretnek a PTK felett állni.
(Igaz, Telenor, és nem tudom, most hogy van, de volt időszakuk, amikor még a közjegyző által hitelesített meghatalmazást sem fogadták el. Súlyos elmebaj volt akkor náluk.)Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Apollyon #3074 üzenetére
Ez a 15 MB-os kedvezmény anno fél évig élt, de egy másik netcsomag megrendelése törli. Lehet, hogy most már csak 1 hónapot adnak.
A 90Ft akciós ár. Az előbb elírtam, 33 és 133 MB-os csomagokra érvényes 2 hónapig, ha a megrendelésüket megelőző 90 napon belül nem voltak aktiválva (aktiválás=megrendelés, vagy fordulónapon automatikus meghosszabbodás). Egyébként a 33MB 490Ft, a 133MB 990Ft listaáron. 2 hónap után ha nem mondod le, a normál áron számlázzák tovább. Ha folyamatosan váltogatod őket - figyelve a 90 napra - akkor lehet sokáig 90Ft-ért neted.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Apollyon #3072 üzenetére
6 hónapig él a havi 15MB, ha elfogy a hónapon belül, akkor kikapcsolják, nincs lassítás. Ha a 6 hónap alatt megrendelsz valamilyen netet, az viszont törli a 15MB-ost, és nem lehet visszaaktiválni.
A 90 Ft-os 2 hónapig élő kedvezménnyel 33 és 333MB-os net nincs kivezetve, jelenleg is rendelhető. Akkor kedvezményes, ha az utolsó aktiválásuk óta eltelt 90 nap (fordulónapon automatikus újraaktiválás is számít).
Üdv!
-
betyarr
veterán
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #2992 üzenetére
Ma voltam telenornál. Azért nem egyezett a cím, mert nincs állandó lakcím rögzítve az előfizetésemen (számlás)
És még most sincs, ugyanis nem tudták a problémát megoldani, szar a rendszerük. Fú baz. Szóval most várnom kell az sms-re, hogy megoldották.Ezt követően akkor mégegyszer elküldhetem a Bluemobile email címére ugyanazt a dokumentumot, vagy csináljak újat? A dátumok miatt kérdezem.
-
McLaca
őstag
válasz
Apollyon #2983 üzenetére
Mesélhetnék...
És tényleg a telenor rendszere gané.
Máig nem tudunk rájönni, mi nem egyezett, de 3× utasította el az egyik hordozásunkat. Simán egy u. - utca eltérést visszadobnak. Ennyire analógok és középkoriak, hogy a rendszerük az ilyesmit nem tudja (nem akarja) lekezelni. Ami pedig az automatikus ellenőrzésen nem megy át, arra nem néz rá egy droid sem, hogy nem a csodálatos rendszerük tévedett-e. Ha nem tudnám, hogy nem SAP-t használnak, azt hinném, hogy de (az is ilyen foschadék).Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest