- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Blue Mobile
Aktív témák
-
JÓZSFM
csendes tag
válasz
4Grider #7130 üzenetére
Ez a féleszű Blue mobile nem küldte ki a kártyát, egy pillanatra a másikra a dominos SIM kártyát küldtek. Egyáltalán azt nem értem, hogy ha át hoztam a számomat a Blue mobilehoz akkor mért nem rögtön 4G kártyát küldtek akkor amikor át hoztam. Én már gondolkozom, hogy el megyek ettől a szolgáltató komolytalan, személytelen.
-
JÓZSFM
csendes tag
Azért röhejes ez a Blue mobile. Októberében kértem egy 4G SIM kártyát a Blue mobile telefonos ügyfélszolgálatán. Ki derült, hogy adminisztrációs okok miatt nem lett rögzítve az adataim. Én vártam, és csak vártam és csak nem jött a megrendelt csere SIM kártyám. Ezek után november elején többször is jeleztem, hogy még mindig nem kaptam meg a kártyát. Ezek után mivel a háttér szolgáltató a Magyar Telekom ezért web felületen igényeltem egy 4G SIM kártya ami párnapon belül meg is érkezett. Csak hát a okos Blue mobile szolgáltató nem óhajtja aktiválni mivel én nem náluk igényeltem meg. Hát akkor kérdem én hol igényeljem amit már október otta várom. Erre közölték vele, hogy sajnálják de azt nem lett rögzítve. Röhejes szolgáltató. Minden más szolgáltatónál 9Ft és 19 Ft a perc díjak.
-
JÓZSFM
csendes tag
Jó magam és feleségem is Blue mobilra váltottunk korábban mert sokaltuk akori T mobilnál a perc díjakat. Hát az átállás sem volt semi! Végre még kaptuk a Sim kártyát meg örültünk, hogy minden egyes feltöltés után jár ajándék perc. Igen csak hát az ajándék perc csak Blue mobile hálózatán belül használható fel. Kérdem én honnan tudom én meg, hogy ki a blue mobilos és ki nem. Ugyan is telefon számból nem mondható meg, és az USSD kóddal sem tudom meg hisz Blue mobilenak nincs hálózata. Mért nincs mert virtuális szolgáltató tehát más hálózatátt használja nevezetesen a Magyar Telekom hálózatátt. Akkor adok is meg nem is ajándék perceket röhej!
Már elment a kedvem is ettől a cégtől. Jön a Digi mobil vagy ha máshol jobb percek lesznek elmegyünk mind ketten a párommal ettől a cégtől. Ha netán be indul Magyarországon az Aldi mobil talán az is jobb mind ez.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- LEGO klub
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Tenisz topic
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest