Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddina1995
újonc
Sziasztok!
Most először vennék "kínai" telefont, így nem nagyon van még tapasztalatom velük. A kérdésem az lenne, hogy milyen minőségű képeket csinál? Pár tesztképet valaki fel tudna tenni? Neten láttam pár tesztképet, de volt nagyon szörnyű és voltak egész szép képek is, így nem tudom eldönteni, hogy hogyan teljesít élesben.
Egyébként meg vagytok elégedve a készülékkel? Van esetleg "vetélytársa" a kínai piacon? Xiaomit is néztem, de ott egyik telefon se alkalmas itthon 4g-re, ami engem nem is zavarna, de azt olvastam hogy a 3g-t is befolyásolja
A bluboo úgy látom alkalmas 
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Test Drive Unlimited [FAQ, Ph! Játékosok listája és térkép az első hszben]
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sorozatok
- Mafia: The Old Country teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként meg vagytok elégedve a készülékkel? Van esetleg "vetélytársa" a kínai piacon? Xiaomit is néztem, de ott egyik telefon se alkalmas itthon 4g-re, ami engem nem is zavarna, de azt olvastam hogy a 3g-t is befolyásolja