- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Otthoni időjárás-állomás
- Megkapta a friss grafikus vezérlőpultot az új Arc meghajtó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
-
M107
addikt
válasz dodoroli #1890 üzenetére
Épp most akartam írni neked.
Pill.....Pio 206D van
Most írtam kí rá tesz céljából 32 Gb-ot a rétegváltás miatt hogy megnézzem hogy a 206 is csinálja és nem működik nála a rétegváltás mint nálad a 205-nél, de nálam hibátlan asztali lejátszóban is megy gyorsan s pontosan.
UI : Bár annyit kiírt a végén hogy nem lehet lezárni, fene tudja miért, de működik.Verbatim 50 Gb DL BD-RE 2X
PIONEER BD-RW BDR-206D 1.06 (ATA)
Current Profile: BD-REDisc Information:
Status: Complete
State of Last Session: Complete
Erasable: Yes
Sessions: 1
Sectors: 24 438 784
Size: 50 050 629 632 bytes
Time: 5430:52:34 (MM:SSF)
MID: VERBAT-IM1-000
Supported Write Speeds: 2xTOC Information:
Menet 1... (LBA: 0)
-> Track 01 (Mode 1, LBA: 0 - 24438783)
-> LeadOut (LBA: 24438784)Disc Definition Structure:
Certified: No
Scanned: NoBD Disc Information (L0):
Disc ID: VERBAT-IM1-000
Disc Type: BD-RE
Disc Size: 120mm
Disc Class: 0
Disc Version: 2
Number of Layers: 2
Layer Type: Rewritable
DVD Layer Present: No
CD Layer Present: No
Channel Bit Length: 74.50nm (25GB Per Layer)
BCA Present: Yes
Maximum Transfer Rate: Not Specified
First PAA of Data Zone: 131 072
Last PAA of Data Zone: 1 658 494BD Disc Information (L1):
Disc ID: VERBAT-IM1-000
Disc Type: BD-RE
Disc Size: 120mm
Disc Class: 0
Disc Version: 2
Number of Layers: 2
Layer Type: Rewritable
DVD Layer Present: No
CD Layer Present: No
Channel Bit Length: 74.50nm (25GB Per Layer)
BCA Present: Yes
Maximum Transfer Rate: Not Specified
First PAA of Data Zone: 2 535 808
Last PAA of Data Zone: 4 063 230[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz dodoroli #1885 üzenetére
Akkor az író a ludas, én kicseréltetném gariban egy 207-re nem kell itt javítgatni pick-uppot meg ezt meg azt hibás cserélje garanciában az egészet
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz dodoroli #1882 üzenetére
Akkor valószínűleg kifogtál egy hibásat, amúgy én nem értem kicserélték a lézerfejet meg alaplapot.
Miért nem adtak már egy komplett új írót
Nekem biztos nem csinálták volna ez fogyasztóvédelem, ha megellenkeznek egy kis NAV ha nekik megéri ezek után is akkor hajrá.Chipset driver fent van? IDE-v Ahcii mód (sata vezérlő) Ahcii vezérlő driver az alaplapodhoz
Nálam pl ha sima Microsoftos Ahcii vezérlő volt fenn pápá lefagyott minden ha az utolsó 2 sata portot használtam, Natív Ide (sata)-ban viszont csak 4 portot tudtam használni a 6-ból.[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz dodoroli #1877 üzenetére
LG íróm még sosem volt, így személyes tapasztalaton alapuló véleményt nem tudok írni róla. Amit olvastam, azok alapján jó minőségben ír, de lassan olvas. Teszteleni nem lehet vele, azt csak Sony/Optiarc, ill. Liteon írókkal lehet.
[link]
Ilyenem van, tudom ajánlani, szépen ír, gyorsan olvas, halk és tesztelésre képes. -
laca000
őstag
válasz dodoroli #1863 üzenetére
Mindig 1X-esen írok, úgy a legbiztonságosabb(szerintem), és a legidőtállóbb, idő van rá, minek siettetni?
Nem írok meg egymás után sosem kettőnél több lemezt, meg nem is írok ki minden hulladék filmet.
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz dodoroli #1737 üzenetére
Értem én ezt, csak ha már egyszer eladta a terméket valaki, hibás, akkor nehogy már engem érdekeljen hol meg kivel vizsgáltat be mit, felőlem viheti Piripócsra is!?
Ha eladta, vigye el a balhét, kivéve persze, ha a vevő tehet a termék meghibásodásáról!
Bizonyítson!
Ennyi.
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz dodoroli #1733 üzenetére
Ne haragudj, de micsoda ostobaság ez?
Hiteltelen.
Ha egyszer garanciás az a termék, akármi az, milyen "bevizsgálási" költséget kérnek?
Úgy feljelenteném az egész kócerájt, hogy attól kódul!
-
jeni
félisten
válasz dodoroli #1733 üzenetére
Hello
Tudtommal,amíg garis kötelesek,ingyen bevizsgálni,kivéve ha felmerül a külső behatás és ezért nincs rá garancia,vagyis megvonják ez esetben,és ebből eredő kár helyreállítását kell megfizetni.
Hol,melyik bolt kér ilyet?Lehet,hogy érdemes lenne egy másik gépben kipróbálni,hátha a gépedben nem okés a win 7 rendszered vagy valamivel ütközik szoftveresen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest