- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
bestsiva #1496 üzenetére
Pio 208 vagy 209 egy külső házban, a BD-iros topicba nézz bele.
Nincs semmi furcsa abban, hogy a BD25 lemezekkel nem volt gondod, a BD50-esek hibátlan írásához egy komolyabb/jobb író kell.
Milyen különleges képesség kell xbox lemezek írásához? Sosem írtam ilyeneket, így nem értek hozza. -
bestsiva
újonc
Illetve az a maglepő,hoyg legelőször Maxell 25Gb-s lemezeket írtam és azok ma is hibátlanul mennek.
A 50Gb-s lemezek meg volt amelyiket megnéztem és utána felraktam a polcra most levettem és nem mennek már
Ezért fura ez nekem. -
gg72
veterán
válasz
bestsiva #1493 üzenetére
Rövid lesz a valasz: cseréld le az írót Pioneer-ra, vagy akár LG-re, az Asus erősen kerulendo...
Illetve nem hibás a kepfajl vagy a merevlemez, amiről írni akarsz? Irás közben ugye nem használja semmi más a vinyot és az usb bus-t, amire a külső írod is kötve van?
Külső író használatánál nagyon óvatosnak kell lenni, pláne ezek az usb-s írok elég megbizhatatlanok, főleg ha Asus, amiről azt sem lehet tudni ki gyártotta a belsejet. -
bestsiva
újonc
Sziasztok
Nálam például azt asztali lejátszó/Samsung HT-E4550/ igen érdekes áll ehhez a témához.
Az ajánlott 50Gb-s lemezekből 2 féle is van nálam./Verba MEI-T02-001; TDKBLD-RFB-000/
Verbatim és a TDK Asus SBW-06D2X-U-val próbáltam írni a lemezeket.
Nem játssza le egyiket se míg a ritek-br2-000 maxel 25Gb-s lemezeket hibátlanul olvassa.
Az ASUS természetesen viszi a BD50-es lemezeket de az asztali az nagy ívben kidobja,hogy koszos vagy hibás próbálkozzak a következővel.
Próbáltam írni iMG burn-el Ashampoo-val még nero-val is de ugyan ez a helyzet.
Csak és kizárólag iso-ból írok ki. A beszerzés helyét nem kell ecsetelnemVan ilyen tapasztalat másnak is? Milyen 50Gb-s lemezt vegyek amit enni fog az asztali és nem kell kihajítanom 2 hónap múlva,mert elveszett a film róla?
Most van egy henger Verbatim MEI-T02-001 /kb 40/ amivel nem nagyon tudok mit kezdeni hiszen a lejátszóm nem szereti.
Lehet az írással rontok el valamit?
Esetleg réteg váltás mint az xbox iso-nál?Esetleges válaszokat előre si köszönöm.
-
ujpest
csendes tag
A ,,Digital Place" webáruházról van valakinek valami tapasztalata?
Náluk elvileg van Panasonic Bluray lemez.
http://www.digitalplace.eu/termekek?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=796&category_id=123 -
fricc_
tag
Sziasztok!
eBay-en rendeltem 50 gigás Verbatim újraírhatót.
A kapott lemez Midje: TDKBLD-Wfa-000Olvastam, hogy ezzel a Middel Tommy1982 rossz tapasztalatai voltak, valakinek esetleg volt némi pozitív tapasztalata is?
Csak hogy tudjam mire számítsak...Ja igen, meg tudja valaki mondani, hogy ha nem akarok rá írni, csak (előre) megformázni, az imgburnben melyik menüben találom a formázást?
-
miko_
tag
Kb 2 hét múlva lesz Panasonic BD-R 25GB az itmediánál is az szerintem még megvárom.
-
Aurig@
őstag
válasz
Daywalkerke #1479 üzenetére
Nézz körül eBay-en is!
-
M107
addikt
Azonnali átvétellel és készpénzfizetéssel keresek BP-n Panasonic BD-R 25GB lemezt ár 300-400FT-ig / DB
-
gg72
veterán
válasz
Daywalkerke #1482 üzenetére
-
Daywalkerke
aktív tag
-
gg72
veterán
válasz
Daywalkerke #1479 üzenetére
-
ujpest
csendes tag
Engem is érdekelne
-
Daywalkerke
aktív tag
Ismer esetleg valaki olyan magyar vagy EU-n belüli boltot vagy webshopot ahonnan még lehet rendelni Panasonic 25GB-os lemezt? Ahogy nézem itmedia-nál nem mostanában lesz és az ugyanitt kapható és ajánlott TDK sincsen már.
-
ujpest
csendes tag
Köszi.
Ki kellene próbálnom másik asztali lejátszón a lemezeket, úgy kiderülne hogy a lejátszóval vagy
a lemezekkel van a baj.A számítógépen mennek.1,5 éve vettem a lejátszót újonnan,azért esett
rá a választás mert analóg 7.1-es hang kimenetele van és így össze tudtam kötni a hangfalszettemmel. -
ujpest
csendes tag
Lehet hogy az asztali bluray lejátszóm túl kényes? Philips BDP7700.
Ti milyen asztali lejátszóval próbáltátok ki a régen megírt lemezeket? -
Aurig@
őstag
Hát, az első lemezeim nekem is bő 3,5 évesek: Maxell, és Philips. Igaz még a mai napig is röccenés nélkül olvassa az asztali mindegyiket, bár gondolom előbb-utóbb eljön az idő, hogy olvashatatlanok lesznek, vagy egyre tovább fog tartani, mire beolvassa. Viszont addig még át próbálom menteni őket minőségi lemezre. Az író egy Pioneer BDR-205.
-
ujpest
csendes tag
Sziasztok!
2010-ben kezdtem el a Bluray írást.Kb 50 db lemezt írtam meg azóta.Iró: Pioneer 206D
Sajnos olcsó lemezeket használtam és ma már nem jó szinte egyik sem / az asztali lejátszó nem játsza le./
Maxell BD-R 25 mid: RITEK-BR2-000 kuka
Philips BD-R 25 mid: RITEK-BR3-000 kuka
OMEGA BD-50 mid: CMCMAG-DI6-000 kuka
VERBATIM BD-50 mid: VERBAT-IMd-000 tökéletes pedig 4 éve írtam
Érdekes hogy a számítógépbe azért még mennek így át tudom írni jobb minőségű lemezre.
Az írással biztos hogy nem volt gond mert mindegyiket megnéztük az asztali lejátszón,
viszont a tartóssággal annál inkább.Megpróbálok beszerezni Panasonic lemezeket és
csak arra fogok ezután írni csak érdekes hogy nemigen lehet mostanában kapni, Verbatimból
például sosincs készlethiány. -
Ébri
senior tag
Most már a jó fórumba:
Nekem is ideért egy hét alatt a Pana 25 gigás Japánból, viszont a külső kemény műanyag csomagolása 3 darabra tört, 2 letört belőle, ebből egy a csomag alján, úgy látom lemezt nem karcolt, csak az egyik alsó plex lemezt. Valamiért úgy gondolom, hogy a mi postánk bánt vele ily óvatosan.
-
Aurig@
őstag
Kaptam egy TDK lemezt, hogy írjak rá az illetőnek filmet, viszont ilyen MID kódosat még nem láttam.
Milyen minőségű lehet, csak kíváncsiságból? Egyébként Japánból rendelte az emberke.
A lemez adatai:
-
fricc_
tag
Nekem is megjött a messzi keletről a csomagocska:
Verba 50 GBAz alábbi middel: VERBAT-IMd-000
-
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #1431 üzenetére
Megjöttek a lemezek japánból.
TDK Blu ray Video BD R DL 50GB Dual Layer 4x Speed Bluray Hard Coated Disk
MID: CMCMAG-DI6-000
Verbatim Bluray Disc 50GB BD-R Dual Layer 4X Speed Inkjet Printable Blu ray
MID: MEI-T02-001Sajnos TDK-ból nem sikerült kifognom az ajánlott TDKBLD-RFB-000 lemezt.
üdv
szabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest