- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pEthernet
újonc
Sziasztok!
Oppo 203 vásárláson gondolkozom és lenne 1-2 kérdésem azokhoz, akiknek már van tapasztalata a témában. Nem egyszerű beszerezni, mert úgy tudom már nem gyártják, de azért pl ebay-en még bele lehet szaladni. Ezzel kapcsolatos az első kérdés, hogy mi az a nagyságrend amit ésszerű még kiadni érte. 350-360e körül láttam. Ez reális?
Ami a legfontosabb, hogy valóban tudja a hálózatos lejátszáskor is a Dolby Atmost és Dolby Visiont?
Illetve olvastam, hogy létezik hozzá CFW. Ebben hol tudnak segíteni feltelepíteni? Van plusz költsége?Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest