- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Pentax DSLR topic
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
válasz
Octopus21 #334 üzenetére
A hivatalos blu-ray formátum az a lemez, ami úgy van megírva, mint ahogyan a Ts-Muxer is csinálja, továbbá az UDF2.5 filerendszer, az a hivatalos blu-ray lemez filerendszere. Az, hogy mi látjuk a file-okat rajta, az csak egy dolog, az a pc oprendszerének (windows) egyik "jó" tulajdonsága. A blu-ray lejátszó azért nem teljesen úgy működik.
Amikor file-osan próbálsz valamit lejátszatni vele az nem hivatalos.
Valami ilyesmi...egyébként az én Samum sem viszi a "pure" m2ts-t, de ha "befoglalom" blu-ray struktúrába, és lemezre teszem, akkor már megeszi, mivel azt már KELL neki. Ő azt nem "látja", hogy az egy m2ts file, azt csak mi látjuk..........nem tudom érted-e, de kb. így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest