Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Octopus21

aktív tag

válasz Patice #305 üzenetére

Hú, most aztán teljesen összezavarodtam.
    Nem is hallottam erről a media lejátszóról. Miért jobb egy ilyen, mint egy asztali blu-ray lejátszó?
    Nekem most egyenlőre az mkv lejátszás a fontos, de később szeretnék áttérni a blu-ray lemezekre.
    Lehet, higy csak bebeszélem magamnak, de az LG BX580 (ez volt nálam hétvégén) szebben játszotta le az mkv-kat, mint a notebookom. Ugyanúgy HDMI kábellel kötöm a gépemet is a tv-re és Media Player Classic-kal játszom le őket. De valahogy a szemenek jobban tetszett a lejátszás a blu-ray playerrel.

Az a media + blu-ray lejátszó elég drága amit mutattál. Ennyi pénzt nem tudok rááldozni.
    Idegesít különben ez az egész tv-zés, filmezés téma, mert ha az ember minőséget akar, akkor azt nem tudja megfizetni. Ezért muszáj valami kompromisszum. Meghát hiába vesz az ember mondjuk egy nagyon drága és jó minőségű blu-ray lejátszót, ha a tv-je meg egy olcsóbb kategória és elavult. Mindig olyan az egész cucc, mint a leggyengébb láncszem.
    Szal eléggé bele lehet őrülni az egészbe, pláne így hogy évente változik minden.

Szerinted az LG BD670 jó kompromisszum lenne?

Új hozzászólás Aktív témák