- LG LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Pentax DSLR topic
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octopus21
aktív tag
Hú, most aztán teljesen összezavarodtam.
Nem is hallottam erről a media lejátszóról. Miért jobb egy ilyen, mint egy asztali blu-ray lejátszó?
Nekem most egyenlőre az mkv lejátszás a fontos, de később szeretnék áttérni a blu-ray lemezekre.
Lehet, higy csak bebeszélem magamnak, de az LG BX580 (ez volt nálam hétvégén) szebben játszotta le az mkv-kat, mint a notebookom. Ugyanúgy HDMI kábellel kötöm a gépemet is a tv-re és Media Player Classic-kal játszom le őket. De valahogy a szemenek jobban tetszett a lejátszás a blu-ray playerrel.Az a media + blu-ray lejátszó elég drága amit mutattál. Ennyi pénzt nem tudok rááldozni.
Idegesít különben ez az egész tv-zés, filmezés téma, mert ha az ember minőséget akar, akkor azt nem tudja megfizetni. Ezért muszáj valami kompromisszum. Meghát hiába vesz az ember mondjuk egy nagyon drága és jó minőségű blu-ray lejátszót, ha a tv-je meg egy olcsóbb kategória és elavult. Mindig olyan az egész cucc, mint a leggyengébb láncszem.
Szal eléggé bele lehet őrülni az egészbe, pláne így hogy évente változik minden.Szerinted az LG BD670 jó kompromisszum lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE77S92CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S85DAEXXN) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest