-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz
Kvelstadt #475 üzenetére
Felfedeztem ott mindent, térképet is nézegettem, de kulcsnak nyoma sincs. Biztos, hogy itt kell keresni?
Chalice milyen szinttől ajánlott?
Old Yharnam-ban a kápolna közepén volt egy denevér szerű lény fellógatva, mögötte volt egy oltár ahol felvettem egy Ritual Blood-ot. Majd mikor visszamentem Hunter's Dream-be, megjelent a házban a padlón egy üzenet a Chalice-okról. Odamentem az oltárhoz a házban, de egyelőre valami hiányzik. Gondolom ez a kehely lehet, amiben a Ritual Blood-ot "elhasználom". Ezt a kelyhet vennem kell, vagy majd dobni fogja valaki? Ha dobja, akkor nincs több kérdésem mert akkor gondolom akkor lesz olyan szintem hogy érdemes legyen lemenni. Ha viszont venni kell, akkor hol és kitől ill. milyen szinten?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest