-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drp81
aktív tag
válasz
syabi001 #4128 üzenetére
Sokszor volt olyan, hogy egy boss-hoz bementem, 1-2 próbálkozás után meghaltam, majd utána echo-farmolás következett (Forbidden Woods, Mergo's Loft: Middle, majd a vége felé Ailing Loran), hogy erősebb legyek. Ez tolta ki ennyire az időt akkor szerintem. Így összesen 3-4 próba után általában sikerült egy boss. Kivétel ez alól a Rom és a Logarius volt, a DLC-ben pedig a Kos és a Laurence… Ezek mozgásait meg kellett tanulnom, sok próbálkozással, hogy sikerüljenek. A Kos-nál pl. már olyan volt a vége felé, hogy az első fázisban már meg sem sebzett, csak a másodikban.. Aztán sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest