-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Elég furcsa élmény a játék. Az elején ment mint a karika csapás. A bossokat egyedül sokszor elsőre vertem. Amália vérkutya áramkutya. Aztán a witch érdekes vokt mert a két samesz meg se támadott csak setalgattam és kerestem... A három testőr erdekes harc volt múltkor két npc huntert vittem. Egyedül faxa volt. Mondjuk nem elsőre
Rom szivatott. Múltkor is biztos azért ment ez is mert nem egyedül voltam. Most csak úgy ment minde fázisban kinyirtam az összes kispokot
One reborn viszont egy-két ütéssel ölt meg. Komolyan felmerült hogy a 70-es szint kevés ide nekem. Tudom 1-es nohit is van. Aztán meglett az is.
Amygdala. Múltkor egy viccnek tűnt most még mindig nem tudtam leverni. Második fázisban szintén egy ütés vagy robbantas és halál.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bittorrent topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest