Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcus88
tag
Cathedral Ward-tól lehet indítani a dlc-t ez a 3-4 helyszín.
Bár azt mondják érdemesebb később bele kezdeni,mert nehezebb ellenfelek vannak,mint az elején.Kell egy kicsit tuningolni hozzá. -
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Vicar Amelia utan el lehet kezdeni tehat normalban Father Gascoigne, Vicar Amelia utan.
-
-
Marcus88
tag
válasz
S e t h
üzenetére
Azt majd a játék felétől lehet aktiválni,ugyan így felszippant majd egy kéz csak nem megöl,hanem átvisz a dlc-be.Viszont úgy tudom,hogy legkésőbb a főjáték utolsó bossa előtt el kell kezdeni a dlc-t,mert ha nem akkor megint előről kezdi a játékot és el kell menni a játék kb feléig.
-
Marcus88
tag
válasz
S e t h
üzenetére
Átnéztem én is ide,láttam,hogy írtad,hogy itt leszel.
Én ma kezdek bele a BB-be másodjára.Egy éve már egyszer végig toltam,szerintem most hasítani fogok vele.Viszont most a DLC-t is játszani fogom,tehát az új lesz.
És természetesen ALL BOSS RUN lesz most is,nincs kegyelem senkinek! -
sp8787
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Akkor gondolom balra is voltal mar es Hemwick is letudva.
Azt az ajtot megtalaltad ahol password-ot kerdez?A katedralis-tol vissza ahol az oriasok vannak es ott jobbra.
Na oda kellene menni ha interaktoltal az oltarral es megkaptad a passt+ gold pendant-ot(amit nem art hasznalni).
Ha belepsz arra a terultre onnan kezdve .barmelyik piros lampas NPC-tol megkaphatod a Tonsil Stone-t es akkor visszamehetsz oda ahol most szetpasziroznak
Ha megvolt a Blood Starved Beast akkorbarmelyik Snatcher-el kinyiratod magad es... Szoval most ahol vagy rovid idon belul 3 fele mehetsz.
EDIT
Valojaban 4 fele mert a DLC-be is lehet menni. -
S e t h
nagyúr
Vicar Amelia katedrálisa mögött találtam egy hatalmas, zárt ajtót és amikor mikor ott vagyok, akkor egy óriási csontváz kéz a levegőbe felkap és kiszorítja belőlem a szuszt, arra nem is tudok menni tovább, de nagyjából nem is emlékszem most más irányba, ahol még nem jártam.
Szóval merre keresgéljek tovább? -
Weareus
addikt
Nice.

Nooooo, eszemben sincs, csak azért gondolom, mert írta is a runner, hogy ezen tuti fognak javítani. A ds-ekben is valahol 1 óra alatt futnak a top-runnerek, btw pl az Amelia fightban is látszik, hogy bár ő egy jó bloodborne játékos ( nálam minden bizonnyal jobb), de itt a run apropója és alapja a fentebb említett fegyver-kombó-glitch, ez fix. Améliánál még nincs meg a cucc, van is bizonytalanság abban a harcban ott...
Mondjuk aki ezt a glitchet megtalálta...Rony949; 4984-re: Gratula hozzá. Én pont fordítva vagyok. Talán a Bb-n keresztül egyszer majd megkedvelem a ds-eket jobban, bár ds3 kipörgetve, ds1-et félig-meddig megcsináltam, de hiába fejlettebb a harcrendszere, hiába vannak buildek, meg ezer fegyver-altípus, ha a képi világa annyira gyengécske, hogy nem érzek rá késztetést, hogy újra elővegyem. Pedig a remastered van meg. A bb képi világa (is) számomra egy olyan atmoszférát teremtett ami más souls-játékban (számomra) nincs meg.
-
Rony949
őstag
Sikeresen kijátszottam a Bloodborne-t életemben először.
A DLC kimaradt, mert azt egy leárazáson vettem meg külön, de akkor már rég belekezdtem egy játékba és hiába keresgéltem helyeket, sehol nem bukkantam a DLC-re. Mindegy, majd NG+-ban megnézem.

Amúgy nagyon tetszett, a FromSoft odatette magát, nagyon érződik, hogy ez egy szerelem projekt volt Miyazakinak. A Lovecraft-os világ, a soundtrack, az art design, a bossok, mind remek munka.
De sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a Dark Souls első része, illetve a Sekiro is nagyobb hatással volt rám anno, mikor megjelentek. A DS1 volt a legelső FromSoft játékom, a Sekiro pedig annyit tudott újulni a Soulsborne-érához képest, hogy újfent leesett az állam.
Ja, és Gehrman valahogyan meglett elsőre, fogalmam sincs hogy hogy, de azt hittem jóval agresszívabb lesz.
-
Weareus
addikt
Btw ahogy nézem ez a rekord hamar meg fog dőlni...
-
sp8787
addikt
Hat ez escalated quickly
Bloodborne All Bosses Speedrun in 1:00:25 IGT (World Record) -
Weareus
addikt
válasz
Rony949
üzenetére
Yahar'gul nem egyszerű hely.
Érdemes rágyúrni legelsőként a Sinisterekre. Akkor jobb lesz kicsit. Megtalálni a shortcutokat meg a teleportot. DLC-be 70 lvl alatt csak akkor menj, ha challenge-t keresel. Ha tudnád, hogy bl4-en Laurence milyen fincsi...

"Mikor elrabolt az egyik enemy és Yahar'gul-ba kerültem, akkor ütköztem meg a Darkbeast Paarl-al."
Ehhez gratula.
-
Rony949
őstag
Te jóságos ég!
Mindeddig egész jól elvoltam a játékkal. Nem nagyon volt olyan rész vagy boss ahol túlságosan megakadtam volna. A Forbidden Woods-nál már-már azt gondoltam hogy overpowered vagyok. A legdurvább boss eddig a Darkbeast Paarl volt, ahol vagy 15 alkalommal haltam meg. És mint kiderült, őt még túlságosan is hamar vertem le. Mikor elrabolt az egyik enemy és Yahar'gul-ba kerültem, akkor ütköztem meg a Darkbeast Paarl-al.Később, a Forbidden Woods után jutottam el Yahar'gul-ba megiont, ezúttal a helyes progress szerint. És óóó anyám, ez a hely...
...ez a hely felmossa velem a padlót, de rendesen. Egy MASSZÍV nehézségi fokozat emelkedés van itt, de olyan szinten, hogy Anor Londo (Dark Souls) flashbackjeim vannak tőle. A hunter triót például sikerült levernem...kb. 30 halál után. Igen, ezek a seggfejek jobban megizzasztottak, mint bármelyik másik boss együttvéve. Roppant idegesítő, hogy ezen a pályán majdnem minden enemy tud one hit-elni. Nagyon brutális hely. Vagy csak én érzem így?
Mindegy, ezt muszáj volt kiadnom magamból, mert nagyon felhúztam magam. Holnap, kitisztult fejjel folytatom, mert most még a kezem is remeg az idegtől.
-
Weareus
addikt
-
-
Weareus
addikt
Hát igen, ők nem éppen könnyűek.
Közben a Chalice-Rom is meglett, és viszonylag kevés próbálkozásból.
Belestem a Bloodletting Beasthez.
Szerintem itt elleszek egy darabig.
Elég sok fajta ütése Onehit, ráadásul én eddig lockoltam minden(ki)t. Na, nála ez nem annyira működik, meghülyül a kamera.
Kénytelen leszek lock nélkül megoldani.
Egy újabb tanulási folyamat. -
Weareus
addikt
Kezdeti próbálkozások (mármint 200 db alatt vagyok még).
[link] -
Drp81
aktív tag
válasz
mickeyz
üzenetére
Szerintem is unalmas a közepe-végefelé a chalice, a Watchdog és az Amygdala volt érdekes igazán, meg a Yharnam fight is (bár klasszisokkal könnyebb volt, mint az előző kettő), meg az elején érdekes még, amikor még újdonságok voltak a pályák (pl. Undead giant stb.)
Ja és gratula
nekem is nemrégen lett meg. -
mickeyz
csendes tag
Megszereztem a platinát is!
Szép utazás volt! -
mickeyz
csendes tag
Meglett a Yharnam, Pthumerian Queen trophy is, a végére azért már eléggé ráuntam a chalice-okra.
-
Weareus
addikt
Az első fázis kezd oké lenni Ludwignál, a második még nagyon nem... [link]
-
Rony949
őstag
A PS3-as Demon's Souls-t múlthéten játszottam ki. :D
-
mickeyz
csendes tag
Kicsit több mint 3 év után nekiugrottam a dlc-nek és sikeresen be is fejeztem :)
Komolyan mondom Ludwignak vagy 200x, Laurence-nek lehet csak 100x ugrottam neki mire meglett. Kos első fázisa könnyen kiismerhető volt, a másodikban 1x végre úgy jött ki a lépés, hogy én nyertem :)
A többi boss kb 10 próbából meglett. Chalisok még hátra vannak (meg a két cápa a kútban - simán lehetnének bossok), lehet pár éven belül azokat is megnézem. -
Weareus
addikt
Nos, nekem is lement Ebrietas a bl4-es runomban. Meghaltam vagy hányszor. Utána hirtelen felindulásból mentem a lower Pthumeruba, ahol az Undead Giantnál időztem már pár napja és...
...elsőre ledaráltam a pi...ba. (Only consumables...
)
Szerintem az örömmámortól.
Ebrietas nekemvonatozásait kidodgeolni minden volt csak megtanulni könnyű nem.
Most Rom jön, aztán BLB, ez a chalice 4 szintes. Első szinten voltak a Watcherek. Ott is pihegtem egy darabig...
Jó lesz ez.
Blb főleg.
Alapjátékból Logarius és ending, a többi megvan.
DLC még fini lesz. -
Weareus
addikt
Ami ebben a bl4es Ebrietas fightban a 40-ik mp környékén történik, az elképesztően jó... Kb pontosan a 42 mp...
Nekem is ő van most terítéken.
[link] -
Weareus
addikt
Talán Logarius maradt ki egyszer, de véletlenül. Ezt is csak a koronák számából tudom utólag. Meg a Micolash idióta fejfedőinek számából azt, hogy ng+ hányban vagyok/voltam, mert azt külön nem jelzi sehol.
A cápák meglepően jól parryzhetők, backstab is beadható. A legnagyobb gond velük a letrackelés. (Mikor lekövet a támadásával...).Egyelőre most Romnál tartok.
Több nehézséget okoz nekem bl4-en, mint gondoltam.
Hiba volt eddig mindig félvállról venni őt és csak ledarálni... -
Weareus
addikt
Gratula.
Közben végeztem, ng+8-ban leálltam a maxos karakteremmel.
Elkezdődött a bl4 run.
Amelia és Blood-starved beast után vagyok. Forrestben.
Közben csinálom a dungeonokat is. 3 db Pthumeru kész, a negyedikben vagyok. Megkaptam az első Hintertombot is.
Eddig semmi különösebb nehézség.
(Tudom, majd lesz...
)
Kinyitottam a dlc-t. (Csak a lámpásig...)
Szerintem ott a legutolsó mob is onehitelni fog. Rá kell mennem a bossokra meg a key itemekre.
Akárhogy is, a cápákat egyszer le kell ölnöm majd. -
Drp81
aktív tag
Nnna, meglett Amygdala
Szívtam vele rendesen… jó régóta
Az Ihyll mennyire lesz nehéz? Nehezebb mint a cursed? Mert akkor megint félreteszem kicsit, és rárontok Midirre
(spoiler pls ne legyen a bossokról, thx
) -
Weareus
addikt
NG6-ban vagyok, elviszem 7-ig, ameddig nehezedik a játék, lehet, hogy tovább is...
Halkan megjegyezném azért, hogy a maxos karakterem ng6-ban Lawrence-nek egy földre ütés (az az ütés, mikor utána felrántja a kezét és az is sebez) instakill.
De már akkor, amikor eltalál a földre ütéssel. Amikor felrántja a kezét, az már hullagyalázás.
Szóval ha valaki eddig azon a véleményen volt, hogy az ng+ sétagalopp, annak ajnlom figyelmébe a ng+6 és 7-es felállást...
Ha végeztem ezzel, akkor tolok egy végigjátszást egy új karival, akit bl4-es szinten hagyok.
Érdekel, meddig tudok elmenni majd anélkül, hogy idegroncs lennék... -
Weareus
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Yeepp es a masik elonye ,hogy nagyon gyorsan lehet felvinni a Beast Meter-t es torogetni a limb-eket.
Egyebkent a Thrust-ot ,hogy ertetted?
Ha jol emlekszem nincs 27.2-es Thrust gem, azokbol vmi 30 felettiek a jok.
De a split damage meg ugy egyaltalan a sokretuseg miatt sztem a Nourishing a jobb.
A Nourishing w Attack up Full Life-al vszinu a legmagasabb AR-t adja. -
Weareus
addikt
Köszi a gem-tippeket.
Igen, én elsőre kb 3x daráltam végig a játékot axe-val. Aztán a speedrunnereket, meg a nodamage-seket nézve láttam - meg a best bb-,weapon írásokban olvastam - , hogy saw cleaver, saw cleaver. Próbálgattam is, de nekem elsőre nem adta. Molyfingnyit sebez csak, nekem úgy tűnt.
Aztán elgondolkodtam rajta.
Mennyi ideig is tart elsütni egy kétkezes hevy attackot az axe-val?
Mennyi stamina-idő is az?
A sc meg serrated és mint ilyen, fogazott, a beastek és sok mindenki más is érzékeny rá. Gyors. Alig eszik staminát. Ott van a visszakézből kinyitva csapás, ami jól staggerel és sebez, szóval elég op így.
Szóval ja, favoritom lett.
-
sp8787
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
A HMS-t Nourishing AByssal-okkal lenne celszeru gemelni sztem.
A Saw Cleaver-be meg sztem az Axe-ba is kell 1 Heavy Abyssal a maxolashoz.
A Tempering Abyssal nem szukseges mert az vsznu max 1 AR-t ad ha ad egyaltalan ezen a szinten.En meg annakidejen elso playnel hasznaltam az Axe-et azota hozza se ertem anyival jobb fegyverek vannak annal.
-
Weareus
addikt
Végre kezdem kapiskálni a játékot. Még az első körben most, ahogy lehetett, elkezdtem chalice-ket darálni. Az összes, materialokkal lerakható dungeont kétszer végigdaráltam. Volt, amelyiket többször is. Aztán mentem a boneash-hunteres echo-farmoló chaliceba. Felnyomtam a statokat 99-re (az összeset). Utána elkezdtem gemeket vadászni. 3 db 27.2-es plusz physicalos van most az axe-ben meg a saw cleaverben is. Időközben ez utóbbira váltottam. Hm swordot is begemeztem +27-esekkel thrustra. Igen durva lett. Ezek után most ng+4-ben vagyok. Eddig jó. Kost háromszor bedaráltam elsőre, de kb majdnem mindenki mást is.
Mondjuk Kos meg is érdemelte, legelső próbálkozáskor 200x haltam meg nála.
Mondjuk Witch of Hemwick-nél ezekkel a statokkal pont meghaltam, lol
Rámdobott egy bilincs-spellt, a 3 mobja meg pont körülöttem ólálkodott. Pillanatok alatt reseteltek, ííí. Nem kellett volna egy halom insighttal bemenni oda... -
Weareus
addikt
Köszi, az első kódot meg is néztem ma. A végén a struccfejűvé alakuló boss dobott egy rockot.
Akkor ahányszor leölöm, ez meglesz?
Már rakom is le újra...
Btw jó tough kis chalice volt, meghaltam vagy hányszor.
Az még kérdés, hogy az 50 %-nál magasabb life cut-os chaliceket hogy lehet lerakni?
Lassan bevállalnék egy-két 75%-ost. Azonban én ilyen opciót nem találtam eddig sehol. -
Weareus
addikt
válasz
ThySoul
üzenetére
Szerintem ezeket úgy csinálják, hogy a boss előtt kimentik az állást és mindig visszatöltik. Így pár óra alatt több tucatszor be lehet menni hozzá és begyakorolni. Sőt, szerintem a runnerek egy-egy bosst napokig gyakorolnak zsinórban. Több speedrunt végignéztem és bár vannak közös momentumok (pl. Amygdalánál fejre heavy attack, blood starved beastnál csali, stb.) Gascoignet pont mindenki másképp csinálja...
-
ThySoul
senior tag
válasz
Weareus
üzenetére
Nehézségre az alapjáték Bl4-en semmi extra a bossoknál, viszont eljutni valahova kínszenvedés mivel szinte minden megöl egy hitből
Más :megprobaltam speedrunolni a játékot. Gascoignenál elakadtam :D
Valaki próbálkozott már hasonlóval? Két taktikát láttam, backstab+molotov vagy parry+molotov. Backstab kB 3 sikerült sokat mondok, parry 50-50? Mire kéne figyeljek? (néztem runokat, ott konkrétan skippelik az egész phase2-t)
Valamint a farkassá valtozasnál sem sikerült még eldobnom a molotovot, pedig ha ott sikerülne dupla sebzést kapna ez a dög -
Weareus
addikt
válasz
ThySoul
üzenetére
Nem semmi, hogy ilyen szinten nyomod. Mondjuk a legdurvább, amit láttam, az bl4-es ng+6 Kos kill volt, meg valamelyik 5-ös chaliceben csinálta a srác az abhorrent beastot bl4-en dash/dodge/roll/lock és buffok nélkül no damagere. Na, ez az igazi elmebetegség...
[link]
Meg is van, TolomeoR néven a yt-on van pár beteg, 98% half cut-os chalice runja... -
ThySoul
senior tag
Egy gyors kérdés :a Chalice-ek nehézsége nő ha atmegyek NG+ba vagy marad minden esetben ugyanolyan?
Anno kihagytam a félhp-sat meg a legutolsót mert nem volt elég cuccom hozzá és inkább befejeztem a játékot. Most befejezném de ha nehezebb lett inkább kihagynám (tekintve hogy kB 70-es a karim)
Csak előbb befejezem a Bl4 all boss runt :D -
Weareus
addikt
Pl. Isz Gravestone L1-ben (5pwujscd), itt biztos voltam a Watchers-nél, és itt ugye azt írja, hogy 27-es gemet ad.
Próbáljam újra glyphhel? -
Weareus
addikt
Köszi, most már megvan. Le kellett darálni pár chalice-t ehhez...
Egyébként itt voltam pár helyen, teljesítettem a feltételeket, de nem emlékszem pl. hogy lenne 27%-os gemem. Akkor ez azt jelenti, hogy csak adhat a játék, de nem biztos, hogy ad?
Lehet, hogy csak pl. 23%-osat kaptam?
(FRC, minden feltétel teljesült...) -
sp8787
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Nem bonyolult azert mert nincs meg az adott root/sinister root chalice.
Mivel mar csinaltal FRC-t ezert csak az adott root kellene.Vszinuleg 2 root hianyzik neked az Ihyll meg a Lower Loran root/sinister root.
Mivel azt irtad az Isz-en vegigmentel ugyhogy az Isz root az megvan ezekszerint. -
Weareus
addikt
Segítséget kérek.
Azt hol lehetne lecsekkolni, hogy egy gyphes chalice lehívásához milyen kritériumok szükségersek?
Pl. amit itt írtál, azokat hogy lehet látni, hogy azok az adott chalice kritériumai?
Én most online a Great Isz chalice-ig (sorban, Pthumeru, Loran, stb) végigtoltam az alap chaliceket, meg a Loranban már tudtam csinálni FRC-chalicet, de nekem akkor sem engedi meg lehívni ezt, de ezt sem.Aztán volt olyan is, ahol ritual blood 5-öt mentem farmolni Youtube-os videó alapján glyph kóddal és azt pl. engedte.
Mikor nem engedi, akkor azt írja, hogy your requirement doesn't meet...
De hogy mi az a kritérium...?
Aztán voltam itt: [link]
Itt a harmadik gemet ki tudtam szedni, mert beengedett a glyph kóddal. (5pwujscd)
Az első kettőnél meg megint az volt, hogy "your requirement doesn't meet..."
ksgqnycq
pwmf22gu
-
Weareus
addikt
Kérdés: FRC-chalicet miért nem tudok kreálni? Nálam csak a foetid offering jelent meg eddig, azt bepipáltam és letoltam a chalicet. Lehet, hogy frc offering csak magasabb szintű chalicekben van? Most szereztem meg a great isz chalice-t amigdalától (vagy ebrietastól, már nem emlékszem...). Az alapjátékból Logarius van vissza és az ending.
-
sp8787
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Ha minel elobb bele akarod vetni magad a gem farmolasba akkor.
How to unlock FRC chalice dungeons using false depths
Plusz a glyphek utana
-
sp8787
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Most akkor vmi lowlvl twink-et akarsz csinalni?
Mert ha nem akkor 50-nel meg nem ezzel kellene foglalkozni hanem vegigmenni a jatekon.Ha meg koran akarsz OP lenni akkor cummmfpk > Bloodborne - THE BEST EARLY Blood Echoes farming method (for LOW levels).
EDIT
Nincs ertelme kulon csinalgatni mert tobbe kerul.
Ha pl. ugy jatszol mintha offline lennel az az igazan kegyetlen mert farmolni kell az alapanyagokat. Vagy teszel magad fele egy engedmenyt es hasznalsz par alapanyag farmolo glyph-et.De minderre semmi szukseg ahhoz ha csak glyph-ekben akarsz gemeket..etc. farmolni.
-
sp8787
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Na megneztem ezt a kodot.
Ez egy kozepkategoriaju echo farmolo chalice.Kell hozza a sima vagy Sinister Pthumeru Root es ahogy latom FRC tehat elotte legalabb 1szer csinalnod kell egy FRC chalice-t barmelyik chalice-el.
EDIT
Ha ki tudsz nyirni egy boneash huntert akkor az a chalice idopocsekolas.
A ppqzah27 az ami hatekony. -
sp8787
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Ha glyp-et hasznalsz akkor semmifele anyag nem kell csak a ketfele Root Chalice kozul legyen meg az egyik es legalabb egyszer kell FRC-t krealni elotte mindegy melyik root-al ha FRC glyphrol van szo.
A Randomhoz amit magad csinalsz kell a root meg az anaygok plusz bloodecho.
-
-
Weareus
addikt
btw random cheliceket mikortól tudok kreálni? Az alap-chaliceket végig kell tolni hozzá, vagy csak materialok kellenek meg a kód?
w6qvjakg -
Weareus
addikt
Újra játèkban. Végre online. Ez most a random chelice-k miatt jó lesz végre. Egyszer lenyomom a story-linet, közben alap-chalice-k, és akkor jöhetnek a kódosak. Fogok farmolni onnan pàr cuccost, szvsz.
-
sp8787
addikt
Na azt hiszem talaltam egy egesz jo szemlelteto videot Amy-rol Topher-tol, igaz ez Saw Spear-es.
-
sp8787
addikt
Amygdala pl. Saw Cleaver kinyitva.
Foolproof 1-2 fazis ralockolsz a fejere es ha alkalom van tamadsz(ertsd ismerd meg a movesetjet).
3. fazis a legkonnyebb, a farkanal lebecolsz utogetheted is ha gondolod es amikor felugrik elindulsz a farok iranyaba es charged R2 majd vissza setalsz a farkahoz. -
Drp81
aktív tag
Nekem is sokkal jobban tetszik a BB sztorirésze, mint a chalice-ek, de nélkülük néhol meg lettem volna lőve. Néhány komolyabb boss előtt jól jött a chalice, hogy kicsit feltápoljam magam ill. a fegyvere(i)m. Szóval én kifejezetten örülök, hogy van benne ilyen. Annak idején a Wizardry 7-8-ban is jók voltak a dungeonok, általában ott voltak a legjobb fegyverek+páncélok, nem beszélve az XP-kről.
Jut eszembe, ha már Amygdala
melyik fegyvert javaslod hozzá?Ja és csak a chalice hiányzik a platinához, de nem azért játszok vele

-
sp8787
addikt
Nezd ez marhaegyszeru!
A chalice-okba le se kell menni es kesz.
Sehol nem irja a jatek ,hogy ez kotelezo, vagy majd torli magat ha ha nem teszed.Nehogy az legyen mar a problema ,hogy egy jateknak van egy teljesen opcionalis resze ahol minmaxolni lehet!
Egyebkent elhiszem ,hogy azokat akiket veresre sz*patott a Defiled Amygdala vagy Hotdog azok riinak ,hogy ez nem erdekes meg unalmas.
Masok meg ezeket farmoljak. Ez a jatek sokkal inkabb nekik keszult mint azoknak akik csak azert mennek oda ,hogy azt a gagyi sz*ros platinat osszekokanyoljak.
-
Látom itt, hogy számodra a chalice és a gem farmolás remek móka, de szerintem ez a fajta endgame a játékosok csupán csak pár százalékának kielégítő játékmenet. Attól még hogy a játék ezen része számomra nem érdekes, még simán a PS4 generáció egyik legjobb játékának tartom a Bloodborne-t.
-
sp8787
addikt
-
-
Brenor
aktív tag
A chalice dungeonok miatt sikerült megutálnom a bloodbornet. Ha lesz második rész remélem nem fogják beletenni. Semmi kreativitás nincs bennük az összes pálya majdnem ugyanúgy néz ki, csak némelyik átvan skinnelve. Az egész chalice dungeon farmolás grindról szól semmi többről. Ezért lett sokkal jobb a ds3, mert legalább hosszabb volt a története, jobbak is voltak a boss fightok, a gem rendszer sokkal jobb, mert nem a farmolásról szólt. Túlértékelt játék ez a bloodborne. Hosszabb játékmenettel, chalice dungeon nélkül, kicsivel jobb boss fightokkal szerintem sokkal jobb játék lehetett volna ez. Nem tudom, hogy gondolták ezt. Van olyan ember, aki imádja a chalice dungeonokat? Kétlem!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Meshtastic
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(az első soulslike-próbálkozásom a BB volt), szóval én addig lockolás nélkül haladtam. Utána viszont megörültem, mert lockolva sokkal könnyebb lett a game
. Face 3 nem Eu-s
. Most Lower Pthumeruban Rom jön(ne). Nagyon gáz bossfight. Logarius van még vissza, Kos és Lawrence. Eddig messze Ludwig volt a legnehezebb. Sanda gyanú: Chalice-Rom felülírhatha ezt.

)