- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Polyák
tag
Sziasztok!
Köszi mindkettőtöknek! sikerült! A videókártya driver-ét frissitettem és már tökéletes! -
Polyák
tag
Újra itt vagyok. A pytont és a Blender-t is újraraktam többször is de még mindig ugyan az a heyzet
Segítsetek! Nem akarok Blender nélkül lenni! Mi lehet a baj? Vagy ez a 2.49b nem jó?
-
Polyák
tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám a Belnder-rel. Újra lett teleítve a gépem. Eddig a 2.40 volt fenn. De most a 2.49 lett felrakva mert azt lehet letölteni a hivatalos oldalról. De ezzel az a baj hogy nem jenennek meg a menük. A Fájl, Add, timeline, stb... semmisem. Próbáltam a 2.6os pítonnal és a 3.1essel is de nem jó sehogy. Mi lehet a probléma?
Linkelek egy videót is hogy miről van szó.
[link]
A gépem bőven megfelelő neki, előtte gyengébb volt.
Remélem tudtok segíteni mert én már nem tudok mit kezdeni.
Előre is köszönöm! És Buék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Deeepdaaark
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Diablo IV
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest