Új hozzászólás Aktív témák
-
Djmarko
tag
Ez az idei bf egy vicc 😀
-
szuszinho
őstag
Melyik pelenka éri meg? Tegnap voltam Metróban, és úgy tűnik, hogy semmivel sem olcsóbb ma emagon.
-
dorika87
őstag
AA illetve AAA elemet látott valahol valaki jó áron?
-
Tom5
addikt
Emagon a Gorenje mikro szerintem jo vétel volt. (22K -> 15K)
Egyet vettem a régi 20 éves mellé. (aki addig megy a pincébe tartaléknak) -
salieri.
őstag
-
törölt tag
válasz
Engikrisztus #23184 üzenetére
Őőőő annak ellenére, hogy szerinted hagyjuk is az 50 ezres notebook-ot, hamar elfogyott, kellett neki vagy 2 perc
-
Mr.Csizmás
titán
C&C Ultimate Collection 17 in 1 1830 ft
-
Feltételezem a Tescos 2 terrás WD winyóért már tök felesleges kimozdulnom?!
(Valaki esetleg Pólus, váci úti tacskóba nem járt ez ügyben? )A Lidl-ös fúróval kapcsolatban én is jól meggyőztem magam, pedig itt van szemben kb. 300 méterre...
Szinte tele a parkolója, meg amiket itt olvastam.. kocsiszámra viszik.. no meg mert van egy sánta régi workzone-om.. (akku töltő elektronika döglött be benne, külső töltővel tudom tölteni...) de az elmúlt 1 év alatt egyszer töltöttem.. annyit használom
Szóval nem kell a sorban állás -
pimmi
senior tag
jól látom hogy elég gyenge ez az egész eddig?
-
tomazin
veterán
Interaktiv labda, het elejen vettem egyet hasznaltan 5000ert...
https://m.emag.hu/m-toys-interaktiv-labda-6944167193882/pd/DV4FBYBBM/?X-Search-Id=4d5973bd8cfbd9977f4b&X-Product-Id=13158656&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Search-Action=viewB-L-A-C-K: nezd meg, ennyiert nagyon megeri
-
radi8tor
MODERÁTOR
TRX Hungary is Black Friday-ezik a készlet erejéig.
-
UHHH
őstag
válasz
fcbarca #23225 üzenetére
EZEKKEL a Dell E6230-akkal éritek a legtöbbet, csúcskategória.
Ha már használt, akkor Dell!
-
Tilac
újonc
Sziasztok,
Új vagyok itt és egy láma kérdés következik.
A T-kom oldalán ha listaáron vásárolok (és nem domino csomagban) Galaxy A3-at akkor egy független telót kapok vagy T függő az is.
https://www.telekom.hu/shop/termek/Samsung+Galaxy+A3+2017--SAM+GAL+A3+2017++BLACK?contractType=listPrice&sku=jsku1754612583&paymentType=FULL
Köszi a választ előre is.
-
fcbarca
őstag
Ezzel a laptoppal többet értek, mint egy 100 e ft alattival. [link]
-
Virág et.
senior tag
válasz
takacs tamas #23206 üzenetére
Sajnos a B&D akkus cucc Bp és vonzáskörzetében már kifogyott a weboldaluk szerint...
(Ha valakinek jutott a Lidl akkus csavarozóból, az itt tud hozzá tartalék akkut venni 20-25EUR áron)
-
sapizee
csendes tag
-
zotymosz
csendes tag
Valaki tud jó ajánlatot IPS monitorra?
-
minimumgame
tag
Én emagról elhoztam az 1050Ti-t, meg a 24" LG Gaming monitort, ezek viszonylag jó árban voltak itt.
-
Poiro7
senior tag
WWII sehol sincs leárazva?
-
WayneGace
őstag
Asztali gépek mennyire vannak jó áron emagon? Vagy még mindig jobban jár az ember, ha maga rakja össze?
-
DJGABI
addikt
most olvasom, hogy a nem-smart Csillagfény tévénél pont arra panaszkodnak hogy gyenge a tuner... hát az szuper mert pont anyámnak kéne... még a végén az cserélni kell az én lg-mmel
lidlibe épp csak benéztem, de amilyen sor volt... délutánra gondolom nem marad fúróból. mondjuk pont ezen gondolkodtam, amire az aldis nem elég, ott ez se fog csodát művelni. plusz annak nem ilyen batár a talpa. meg még tartozékok is vannak hozzá. tök jól meggyőztem magam hogy nem is kell a lidlis
-
p87
senior tag
Jó, hogy megvettem még valamelyik nap alza-n Oral-b 750 fogkefét, sehol nincs jobb ajánlat.
-
carl18
addikt
Itt a 190-es ár! Árukeresőn mindennek utána lehet nézni csak sokaknak luxus használni a google-t!
[link]
Árukereső annyiból jó hogy vissza tudod nézni mikor hogy alakult egy termék árazása. És az FIX az a tv nem volt 300E felett.
Kíváncsi vagyok lesz-e valakibe annyi gerinc hogy bejelentse őket.
-
salapp
addikt
Alza.hu-hoz van esetleg valami kis kedvezmény kód most?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bigemperor #23202 üzenetére
-
skristof
tag
látott valaki olyan boltot, ahol HH, vagy Wellensteyn télikabát van BF áron?
-
Villa7
tag
Na már csak Aqua maradt aztán vége az évnek... Nem merem megnézni a bankszámlámat xD
-
n00n
őstag
Nem olcsóbb minden külföldön se 40-50%-kal, mondjuk ott vannak nagyon jó dealek. Minden évben az Amazonon veszem meg magamnak a karácsnyi ajándékot (
) és sikerült már olyan elektromos borotvám vennem 50-ért, aminek az emagos BF-es ára volt 85 ezer
Egyébként 95 körül árulták.
-
takacs tamas
csendes tag
a Praktikerben vannak jó árak, érdemes körülnézni pl B&D 18v akkus fúró 2db akkuval 36 helyett 15-ért (a lidl-is fúró helyett lehet alternatíva) +ingyenes kiszállítás
-
bogarfx
aktív tag
válasz
werszomjas #23195 üzenetére
Nekem már volt garanciális ügyem a Logitechnél, német amazonos mechanikus bill led-je beszart, pár mail után kaptam egy zsír újat, csak a számla kellett hozzá, meg előtte regisztráltam a Logitechnél.
-
n00n
őstag
Az a baj, hogy hatalmas kamu mindenhol az az ár, amiről leárazzák. Több terméknek már napok óta figyelem az árát, és emagnál szépen lassan drágábbak lettek. Nem panaszkodom, mert így is a 3 megvett dolgon spóroltam összesen kb 10 ezret, ha máshol kellett volna megvenni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
BestBuy - akciók, leárazások, kedvezmények topic nyílt!
- I7-9700KF Félkonfig /MSI Z370 SLI PLUS /16GB /SSD /Cooler
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest