Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvnt
őstag
válasz
BemAnyó #8084 üzenetére
Furcsa, az utóbbi időben nekem is ilyen problémám van, annyi különbséggel, hogy a torrent simán megy tovább, csak a böngészőn nem jön be semmi. Nekem egy idő után elmúlik magától is, újraindítás nélkül.
Nekem is a 2.0.3 verzió és Win 7 x64 van fent.Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de lehet, hogy visszarakom a jól bevált 2.0.2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged