Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tobias40
veterán
37 napja van egy torrentem amit véletlenül hamarabb töröltem mint kellet volna 4 órával.
Visszaakartam tenni hogy letöltöm újra de közben törölték.
A kötelező seed listában viszon még mindíg ott van.
Mikor törlődik vagy mi a teendő ilyenkor?
Legend stástuszban vagyok és engem zavar... -
qdak
addikt
válasz
Jack Oneill #48692 üzenetére
Kop kop évek óta így használom, nem történt idáig.
Iobit Anti-malware, néha idegesítő, mert feldobja a saját termékeit, de együtt tudok vele élni. Viszont ugyanazt a ransomwaret elintézte, ami az esetet simán kiütötte.
tonyrulez használd a TM-et -
tonyrulez
őstag
válasz
Jack Oneill #48690 üzenetére
Nem használok ESET-et, csak gyári Defender.
-
qdak
addikt
válasz
Jack Oneill #48689 üzenetére
Évek óta így használom, fix portal.
Eset nálam is elesett, ransomware simán blokkolta az indulását is, nem tudom azóta javították-fejlesztették e, de én váltottam... -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #48688 üzenetére
Létrehoztam egy szabályt, hogy az adott porton ki és be engedje a kommunikációt. Ebből lehet bajom? Azóta megy egyébként.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #48687 üzenetére
Megvan a hiba!!!
ESET blokkolta a portot. -
Jack Oneill
veterán
Úgy látom, másoknak is baj van a portokkal, torrenttel?
A mai nap arra lettem figyelmes, hogy nem töltök vissza. Megnéztem portchekker oldalon és meglepődve látom, hogy closed az eredmény. Mi a fene lehet? Írtam levelet a DIGI-nek, hogy ellenőrizzék a NAT-olásomat, mivel évek óta ki vagyok NAT-ból véve, nem tudom ,mi lehet most.
Portot váltottam, semmi eredmény.
A DIGI eszközében port nyitva manuálisan. Mégis closed a chekker oldalon. -
tonyrulez
őstag
válasz
Laccoss #48685 üzenetére
Portváltás már volt, és nem működött: "Átállítottam routeren másikra, illetve utána qBit-en is, a helyzet változatlan."
Most érdekes módon nem ír a portra hibát, de letölteni továbbra sem tudok. Tracker hiba most fixen ez: skipping tracker announce (unreachable)
Majd ezután újraindítottam a qBit-et, és visszatértünk a korábbi állapothoz, port hiba.
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Egyszer csak megszűnt működni a qBittorrent 4.5.4. Azt látom hogy a kapcsolat állapotára azt írja: Nincsenek közvetlen kapcsolatok. Ez a hálózat beállítási hibákra is utalhat.
Port ugyanúgy meg van nyitva neki mint eddig is amikor működött. Ugyanúgy, ahogy a WebUI port is továbbítva van, és azt elérem DDNS-es keresztül is, illetve más nyitott portokat is (pl. Jellyfin), egyedül a qBittorrent portja nem működik.
- Átállítottam routeren másikra, illetve utána qBit-en is, a helyzet változatlan.
- Router újraindítás is megvolt, ahogy a gépé is.
- A vicc, hogy gyorsan feltettem Transmission-t, port nyitogatás nélkül azonnal működik a gépemen.
- Feltettem a qBit 4.6.0 bétát, az sem jó.
- Tűzfalban sem mókoltam, simplewall-t használom, kikapcsoltam az egészet, hátha, szintén zenész.Privát vagy nyílt trackerről töltve se megy semmi, trackernél következő hibák egyikét írja:
A kért cím nem érvényes a hozzá tartozó környezetben
Permission denied
Nincs ilyen ismert állomás
Az I/O művelet megszakítva. (Egy folyamat véget ért, vagy egy alkalmazás megszakította az I/O műveletet.)Mi lehet még a gond?
-
Andras712
lelkes újonc
Sziasztok!
Holnap kötik be nálam a Telekom 2000/1000-es internetes csomagot. Kinek mi a tapasztalata le illetve feltöltési sebességileg? (Synology Ds220+ 6gb ram Download Station és Qbittorrenten fogom használni.)
-
g.peter23
tag
válasz
Dragon3000 #48678 üzenetére
De minden gépindítás után Sárga, majd ujraindítás után Zöld a kapcsolat. És ha torrentet adok hozzá, ugyan úgy nem tölt, sárga marad az ikon
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
g.peter23 #48677 üzenetére
Ha megnézed a képen minden torrent inaktív, ilyenkor szokta ezt írni, amint van aktív torrent eltűnik a kiírás. Lehet elég lenne kijelölni a torrenteket, jobb egérgomb és újra jelentésre nyomni, kliens újraindítás esetében is elvégzi, de magától is megcsinálja 30 percenként.
-
g.peter23
tag
Sziasztok!
Miért nem kapcsolódik elsőre a qBittorent a netre? [kép]
Notebook indítás után csinálja, valami nincs rendbe a kapcsolódással, mint a képen is látszik, egészen addig, míg újra nem indítom a gépet, utána már zöld, jó a kapcsolat.
Ötlet?
Köszi! -
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Na kezd összeállni a dolog gép újrahúzva, a torrentező gép oprendszere szerencsére megúszta így csak az adat amit újra le kel töltenem.
Ami most nem megy rákattintok a letöltésre és nem a transmission remote indul el hanem le akarja menteni a .torrent fájlt.
Mit állítsak ? Eddig ezzel nem volt gondom sose.
A .torrent fájlhoz a transmission remote van beállítva alkalmazásnak a win-bebolic
A Nissan rádiómhoz kellett kód generátor szinte biztos, hogy azzal kaptam be. Én voltam a hülye egyértelműen
Ami még érdekes a Deffenderen a gazda gépen simán átment, a hálózatban lévő torrent gépen amin a meghajtók meg voltak osztva ott meg az AVG csak próba verziós volt akkor meg nincs zsarolóvírus elleni védelem
Na most elő vagyok fizetve meg Mallwarebyte is telepítve. -
qdak
addikt
@Bici
Ezért "utáltam" az OMV-t: leírás alapján csináltam mégis kismillió oldalt kellett googlizni, hogy jó legyen. Tényleg sokszor a 10. oldalt kell megnézned, mert ugyanazok a vacakok vannak a 10. oldalon is leírva..kb telepítsd újra szakértők... aztán utána találsz valamit ami segíthet.
A nagyon stabilnak mondott Linux meg egyik napról a másikra eldobta az összes usb!
Bármit csináltam, nem lett jó, live cd vel azonnal működött az összes usb...
Itt tértem Win 10 re.
Majd volt, hogy egyszercsak nem volt jogom törölni, csak direktbe a szerverről visszarakva a monitort stb...
Lehet hülye vagyok, de kipróbáltam Linuxot, OMV-t jó pár dolgot, most Win10 van a gépen, semmivel sem rosszabb, mint a többi, számomra meg jó, mert jobban értek hozzáNálam a port forward be van pipálva.
Aktívhoz a NAT-ból, vagy NAT alól kivétel kell a szolgáltató felől.
Vidanet egy telefonba került. -
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Volt egy kis adatvesztésem
Én hülye bekaptam egy zsarolóvírust
A lényeg a pótolhatatlan dolgokról szerencsére van back up így a kár csak az idő és a bosszúság.
4Tb volt a letöltésben ennek egy részét elengedem, de van amit újra be szeretnék szerezni.
A Transmissionba ott van minden torrent, de ugye a fájlok mögötte zárolva vannak.
Megoldás az ha TC-el a fájlokat mappákat törlöm majd a Transmissionba újra elindítom a letöltést?
Vagy, hogy a leggyorsabb legegyszerűbb -
Wasp91
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #48666 üzenetére
Engem nem dobál sehova se. Ublock origin szintúgy.
-
-
Geth
veterán
válasz
Intruder2k5 #48663 üzenetére
Reklámblokkolóval nem dobál sehova
-
-
Köszi, végül a transgui frissítése oldotta meg a gondot, de most meg azzal van baja, hogy a látszólag hibátlanul beállított letöltési helyet nem látja a transmission daemon, és csak a buffer erejéig kezdi el tölteni.
A configban beállított útvonalak teljesen validak.
Létezik, hogy a tansmission daemonnak nincs joga a /srv/winyó-UUID/ mappába írni?
Lehet, hogy ez már linuxos kérdés.
-
qdak
addikt
válasz
dokee78 #48656 üzenetére
1337x.to pl. egész jó oldal.
Bici:
{
...
"rpc-authentication-required": true,
"rpc-enabled": true,
"rpc-password": "{-----",
"rpc-port": 9090,
"rpc-username": "hedo",
"rpc-whitelist": "127.0.0.1,::1",
"rpc-whitelist-enabled": false,
...
}Nekem ezen a porton megy ami alapból meg volt adva azon nem ment.
Router: 9090 Virtuális szerver + port átirányítás
Tűzfal: 9090 ki/be
https://portchecker.co/checking: Port 9090 is open.Android:
http ipcímed: 9090
RPC URL transmission/rpc
Azonosítás
név
jszKb ennyi mennie kell
-
Gabesz87
veterán
Qbittorrent v4.4.5-öt használok OMV alatt Dockerben futtatva. Kérdés, hogy a latest feltehető, vagy esetleg van valami ismert bug-ja, ami miatt nem ajánlott? EMlékszem régen egy újabb verzióval szívtam, el sem indult a letöltés, hibát jelzett, ezért tettem vissza a jelenlegi, korábbi verziót, azóta is ezt használom (fél éve már min.).
-
Sziasztok!
OMV-n próbálom beállítani a transmissiont, és remote gui-val csatlakozni rá, de sehogy sem megy.
ITT látható a config file.
SSL-lel egyáltalán nem lehet rá csatlakozni ezzel a hibával nem engedi:
SSL nélkül olyan, mintha csatlakozna, legalábbis hibát nem dob, de torrentet nem lehet hozzáadni (Invalid status).
Androidos remote gui-val is próbálom, kb. ugyanez az eredmény.A configból számotokra kiderül, hogy mi van elrontva?
Kössz, előre is!
-
dokee78
félisten
Rarbg.to helyett tudtok nyílt torrentet ahol van SD xxx tartalom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest