Új hozzászólás Aktív témák
-
boruzs
csendes tag
A betűméret engem is nagyon érdekelne mert szemüveggel is mosódik egy kicsit sajnos, a sorszínezésből én is kivettem a pipát.
-
boruzs
csendes tag
Én is próbálkoztam vele hogy átállítom a színeket de semmit se lehet rajta átállítani.
-
boruzs
csendes tag
Sziasztok, nagyon tetszik az 5 V felület végre hogy nem vakító fehér, de lenne egy kérdésem hogy a torrentek betű színét hogyan lehetne megváltoztatni mert az aktív résznél jó, csak az összes torrentnél nagyon zavaró nehezen lehet olvasni.
-
boruzs
csendes tag
válasz
enginev3.0 #49417 üzenetére
Akkor nem csak nálam van így,
szerinted van ennek valami hátránya? Köszi a választ. -
boruzs
csendes tag
Sziasztok, kérdezni szeretnék hogy a qBit-be miért nem látszanak a peer-ek már hetek óta? Másnál is van ilyen gond, és egyáltalán van ennek valamilyen hátránya? A v 4.6.0 van letöltve tehát a legfrissebb. Na megoldódott magától vissza jöttek
.
-
boruzs
csendes tag
válasz
Dragon3000 #48390 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor nem törlöm őket, egyébként megy a feltöltés rendesen csak azt hittem valamiféle hiba miatt van így.
-
-
boruzs
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem mégpedig az hogy a qbittorrent-be legyen e bepipálva a sebesség korlátozása lan kapcsolatokra is, köszönöm előre is. Digi 1000-es netem van.
-
boruzs
csendes tag
Szia, de jó hogy elő jött ez a téma, engem nagyon érdekelne hogyan lehet nagyobb betű méretre átállítani a qBittorrent-et mert a koromnál fogva sajnos már a látásom nem olyan jó, köszönöm ha segítesz. V4.3.4.1-használok.
-
boruzs
csendes tag
válasz
enginev3.0 #38381 üzenetére
Nálam egyet sem mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest