- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Hagyjuk már az utorrentet. Tudom csak vicc volt de akkor is. Én már milliószor próbálgattam ( utorrent 2.2.1) qbittorrentel hasonlítottam (win 10 pro-n) és a qbitt szó szerint agyonveri! Nem értem Windows 10-en miért ragaszkodik valaki az utorrent-hez mikor lassabban tölt, lassabban éri el a legnagyobb letöltési sebességet és nem seedel jobban. Memóriát lehet kevesebbet eszik de szerintem ez 2021-ben nem szempont. Windowsos 7-en lehet jobb az utorrent azt nem tudom de Windows 10-en sokkal szarabb.
Nem értek annyira hozzá, hogy mit takar ez a szétszórt memória fogyasztás de nálam csak egy qbittorrent fogyasztót mutat link
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged