- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Szeretném az uTorrentben beállítani azt, hogy ha befejez egy letöltést, küldjön róla egy mailt az email címemre.
De mivel egy külső programra van ehhez szükség, bajban vagyok, mert nem találok olyat, ami működne command promptból.
Vagyis egyet találtam, az így nézett ki:D:\sendemail.exe -f felhasználó@gmail.com -t felhasználó@gmail.com -a “subject” -b “message” -s smtp.gmail.com -p 587 -u felhasználó@gmail.com -pw ajelszavam
De az a baj, hogy a gmail megfogta a következő üzenettel:
Valaki megpróbált belépni Google-fiókjába (felhasználó@gmail.com) az Ön jelszavával egy olyan alkalmazásból, amely nem felel meg a modern biztonsági követelményeknek.
Részletek:
2015. október 10., szombat 18:31 (közép-európai nyári idő)
Magyarország*
Nyomatékosan javasoljuk, hogy biztonságos alkalmazást használjon – például a Gmailt – fiókja eléréséhez. A Google minden egyes alkalmazása megfelel ezeknek a biztonsági normáknak. Azonban ha kevésbé biztonságos alkalmazást használ, akkor fiókja sebezhetővé válhat.Van rá megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest