- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
zsolti_1990
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy szeretnék venni egy Bitfenix Prodigy Mini-ITX gépházat de viszont a következő a problémám amire nem találok választ a neten:
Pontosan mekkora alaplap fér bel? Nekem egy micro-atx deszkám van pontosan egy asrock g41 vs3 (tudom nem mai de quad-core procival és 8 gb rammal első osztályú) és egész pontosan az érdekelne hogy bele tudnám e rakni ezt a lapot egy ilyen házba. Mert néztem a házat és két kártyás a bővítőhelye és ugye ezen a lapon is van egy pic-ex és egy sima pci. De nem találok sehol se pontos mérteket se a házról hogy mekkora a maximális lap amit bele tudnék rakni, se az én alaplapomról, hogy mekkora a mérete. Kérlek titeket ha tudtok segítsetek.
Előre is köszi mindenkinek
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged