Aktív témák
-
doc
nagyúr
valoban, van nehany idevago topic, szoval ezt zartam
-
tornas
őstag
válasz
zsolti_1990 #1 üzenetére
Azonnali alaplapos kérdések órája topik...ott valszeg fognak tudni neked SEGITDEG-i...
-
zsolti_1990
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy szeretnék venni egy Bitfenix Prodigy Mini-ITX gépházat de viszont a következő a problémám amire nem találok választ a neten:
Pontosan mekkora alaplap fér bel? Nekem egy micro-atx deszkám van pontosan egy asrock g41 vs3 (tudom nem mai de quad-core procival és 8 gb rammal első osztályú) és egész pontosan az érdekelne hogy bele tudnám e rakni ezt a lapot egy ilyen házba. Mert néztem a házat és két kártyás a bővítőhelye és ugye ezen a lapon is van egy pic-ex és egy sima pci. De nem találok sehol se pontos mérteket se a házról hogy mekkora a maximális lap amit bele tudnék rakni, se az én alaplapomról, hogy mekkora a mérete. Kérlek titeket ha tudtok segítsetek.
Előre is köszi mindenkinek
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest