- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen hűtőt vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zsolti_1990
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy szeretnék venni egy Bitfenix Prodigy Mini-ITX gépházat de viszont a következő a problémám amire nem találok választ a neten:
Pontosan mekkora alaplap fér bel? Nekem egy micro-atx deszkám van pontosan egy asrock g41 vs3 (tudom nem mai de quad-core procival és 8 gb rammal első osztályú) és egész pontosan az érdekelne hogy bele tudnám e rakni ezt a lapot egy ilyen házba. Mert néztem a házat és két kártyás a bővítőhelye és ugye ezen a lapon is van egy pic-ex és egy sima pci. De nem találok sehol se pontos mérteket se a házról hogy mekkora a maximális lap amit bele tudnék rakni, se az én alaplapomról, hogy mekkora a mérete. Kérlek titeket ha tudtok segítsetek.
Előre is köszi mindenkinek
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Orvosi kérdések
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Gmail
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest