- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
doc
nagyúr
valoban, van nehany idevago topic, szoval ezt zartam
-
tornas
őstag
válasz
zsolti_1990 #1 üzenetére
Azonnali alaplapos kérdések órája topik...ott valszeg fognak tudni neked SEGITDEG-i...
-
zsolti_1990
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy szeretnék venni egy Bitfenix Prodigy Mini-ITX gépházat de viszont a következő a problémám amire nem találok választ a neten:
Pontosan mekkora alaplap fér bel? Nekem egy micro-atx deszkám van pontosan egy asrock g41 vs3 (tudom nem mai de quad-core procival és 8 gb rammal első osztályú) és egész pontosan az érdekelne hogy bele tudnám e rakni ezt a lapot egy ilyen házba. Mert néztem a házat és két kártyás a bővítőhelye és ugye ezen a lapon is van egy pic-ex és egy sima pci. De nem találok sehol se pontos mérteket se a házról hogy mekkora a maximális lap amit bele tudnék rakni, se az én alaplapomról, hogy mekkora a mérete. Kérlek titeket ha tudtok segítsetek.
Előre is köszi mindenkinek
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest