Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zuchy
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Szerintem 4 kirptótőzsde Dél-Koreában untig elég kellene hogy legyen, gondolom mindenki rácuppant, hogy csinálunk váltót, aztán a fee-kből gazdagodunk.
-
zuchy
őstag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Értem én, csak ha telisírod a fórumot attól még nem megy fel az árfolyam, hidd el örülnék neki ha így menne. De mind1 részemről többet nem akarok ezzel foglalkozni, direkt hoztam relevánsabb, témába vágóbb dolgokat is, hátha..

-
zuchy
őstag
Ajánlom őt például. Jó videókat csinál és okos a csávó is. (Asszem a Nasanak is dolgozott.)
Vagy ez a csatorna: [link] , de jó az MMCrypto is (vicces csatorna, de nem hülye ő sem), CryptoZombie, Thebitcoinfamily csak párat említve.
Nyilán semmi sem 100%, de a jók ezek kiindulópontnak.Ja és egyikben sincs reklám.

-
zuchy
őstag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Tényleg nem tudom mire jó ez a siránkozás, de nem csak neked írom, igazából utána kéne járni hogy mégis mi ez a bitcoin, azt hittem itt értelmesebb információkhoz lehet jutni.

#22154FPSTunker: Pl Ezen látszik a folyamatosan felfele tartó trend, a nagyobb képet kell nézni.
Ha esetleg nem menne feljebb a mostani ciklusban, amit kétlek, meg sok neves trader is, akkor sem gond, a kriptót egyre többen fogják venni, a trend egyértelmű. Hosszútávon eléggé "Bullish".Vagy akik nem bírják a kirptót adják el a fenébe. Sorry.
ADA most 2.22 $ jelen pillanatban, és a BTC még messze van a 6 karaktertől. Lesz az ADA 8 dodó is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest