- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- VR topik
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerroChrom
csendes tag
A DeepBit egész jónak tűnt fizetés szempontjából is, éppen ezért választottam őket. Próbálkoztam a BTCMine-al is, de nekem az annyira nem jött be. A DeepBit-en az tetszett meg a legjobban, hogy van Instant Pay szolgáltatásuk, amivel 0,01 BTC-től kezdve rögtön át tudsz utalni a megadott BitCoin címedre.
Sok helyen írják, hogy a BitCoin számlatulajdonos legféltettebb kincse a wallet.dat fájl, ugyanis ebben tárolódnak a BTC-k. Szerinted ha biztonsági mentést szeretnék készíteni a BitCoin-jaimról, akkor elég erről az egy fájlról biztonsági mentést csinálni? Ha egy másik gépen, egy új kliensnél bemásolom egy meglévő wallet fájlomat, akkor ott is tudom kezelni a már meglévő BitCoin-jaimat?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Bomba ár! Asus Zenbook UX563 i7-10G I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest