Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz ignorant #7040 üzenetére

    "Kérdés, hogy a pénzen kivül mi van a kezükben amivel korlatozni tudjak a 99%-ot :D szerintem semmi."

    Ebben csak az az ironikus, hogy a 99%-ból fog kikerülni az új 1%.

    "Tapasztalataim szerint ugyanugy mukodik $10-on mint 1000-en"

    Annyi különbséggel, hogy amíg a BTC lesz az alap valuta, addig pszichológiai okokból nem fog nagy tömegeket megmozgatni. Mert ki venne töredék BTC-t? Ellenben ki ne venne mondjuk 1 000 000 satoshi-t egy-két doboz cigi áráért? ;] Nem mindegy, hogy mit sugall ez az egész. Ilyen mértékű értéknövekedés nem volt a történelem folyamán. Az arany is csak 1850-ig ment fel és visszazuhant, ráadásul hosszú évtizedek alatt. Az emberek nem tudják hova tenni. Akik nem értenek hozzá (és ebből van a legtöbb) a "józan paraszti észt" veszi elő, ami azt mondja "Ami ennyit emelkedett, annak zuhannia kell."

    (#7041) Rolly: "s azt elhiheted ha ez megtörténik és nem lehet pénzé tenni a btc-t akkor mindenki menekülni fog belőle..."

    Végül is a drogok és a prostitúció is haldokló iparágak. :U Olyannyira, hogy a legalján lévők is többet keresnek, mint sokan piacképesebb diplomával.

    Oké, biztosan senki nem szeretné, ha olyan nehezen és szűk körben tudná csak eladni a BTC-jét, mintha most lenne egy zsák kokója, de attól még értékes maradhat, hogy betiltják. Sőt, még tovább növelheti az értékét.

    A BTC-ből akkor fog menekülni mindenki, ha valamelyik nagyobb céG a "Ha valamit nem tudsz legyőzni, állj az élére" elvet nem alkalmazza.

Új hozzászólás Aktív témák