Hirdetés
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TLC CSOT
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
válasz
csaba951
üzenetére
Azt akarok csak a litecoin nem jön össze a btc jön rendesen a bitcoincz-n csak nem irta még át a Confirmed reward-ba a lovém és az idegesit mikor fogja......A litecoin-t meg nem is látom feldolgozná azaz amit eddig láttam a pool-x en folyamatosan dolgozik már nem lehet az oldalakkal van a probléma nem tudom....egész éjjel ment és semmit nem látok kaptam volna valamit..még probálkozom max maradok a btc-nél nem ltc-zek akkor... az egész azért fura mert procival ment kb 20al és láttam folyamatosan mennyi jön majd hozzá és hozzá is adta most meg mintha nem is menne csak irja a statisztikám ,de nem kapok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- E-roller topik
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- TCL LCD és LED TV-k
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Kék Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Eladó Auna LDT 13-C024 duplamonitortartó állvány.
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Air 13" / M3 / 16GB RAM / 512GB SSD / Midnight / Garancia
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest