Hirdetés
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD FX
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
OPiiPO
üzenetére
Szerintem már neki is tele van a fa.za hogy minden kriptós topikban van valaki aki megmondja a tutit. Én már nem is olvasom egyiket sem itt mert még egy random FB csoportban is több értelem van mint itt bármelyikben hasznos hozzászólások terén. Mondjuk az igaz, hogy ő tudna tenni ellene, mi nem. De szerencséjük is van a trolloknak hogy nem én vagyok itt a moderátor és ilyen elnézőek. Vagy valakinek nagyon jó haverjaik hogy nem dobják ki őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- PlayStation 5
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD FX
- További aktív témák...
- Prémium High-End Házimozi Szett Sony QS, Wharfedale Evo és Tannoy összeállítás
- ADATA Legend 860 2TB Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB ujjolv gar
- 4 db Be Quiet Dark Power Pro 11 1000W 80 Plus Platium tápegység eladó!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest