Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Egyszer tavaly Revoluton keresztül ismerkedtem a kriptókkal, de nagyon nem mélyedtem bele. Végül minimális veszteséggel visszaváltottam forintba amim volt. Csak nem hagyott nyugodni a téma, így most ismét belevégtam. Utána olvastam és kiderült, hogy a Revolut megoldás nem a legjobb, mert csak kitettséget lehet szerezni, így a leginkább ajánlott tőzsdére regisztráltam a Binance-ra. Minimális összeget fizettem be, hogy megismerjem az alkalmazást és az egész kripto világot. A terv az volt, hogy havonta egy kis pénzt, ami nem hiányzik máshonnan berakok BTC-be és ETH-ba. Ugyan kis összegekről van szó, de hosszabb távon, így vettem egy Ledger nano s-t is a tárolásra. Be is állítottam, de az első minimális 0,002BTC utaláskor derült ki számomra, hogy az eddig hitt néhány cent helyett 17$ lett volna a kiutalás. Ez a választott összeghez képest aránytalan lett volna, így nem is folytattam. Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
1, A 24 szavas visszaállító kulcsot hol érdemes tárolni? Gravírozva egy fém lapba mondjuk? Ez a papíros megoldás 10 éves viszonylatban már nem tűnik biztonságosnak.
2, Van olcsóbb mód a kiutalásnak a Ledgerre?
3, Ha BSC-t használok és BEP20-on megy, akkor elvileg BTCB-t kapok, ami olyan mint a BTC, de nem az. Mi a különbség?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingatlanos topic!
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi