Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hitman77

senior tag

Sziasztok,

Egyszer tavaly Revoluton keresztül ismerkedtem a kriptókkal, de nagyon nem mélyedtem bele. Végül minimális veszteséggel visszaváltottam forintba amim volt. Csak nem hagyott nyugodni a téma, így most ismét belevégtam. Utána olvastam és kiderült, hogy a Revolut megoldás nem a legjobb, mert csak kitettséget lehet szerezni, így a leginkább ajánlott tőzsdére regisztráltam a Binance-ra. Minimális összeget fizettem be, hogy megismerjem az alkalmazást és az egész kripto világot. A terv az volt, hogy havonta egy kis pénzt, ami nem hiányzik máshonnan berakok BTC-be és ETH-ba. Ugyan kis összegekről van szó, de hosszabb távon, így vettem egy Ledger nano s-t is a tárolásra. Be is állítottam, de az első minimális 0,002BTC utaláskor derült ki számomra, hogy az eddig hitt néhány cent helyett 17$ lett volna a kiutalás. Ez a választott összeghez képest aránytalan lett volna, így nem is folytattam. Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:

1, A 24 szavas visszaállító kulcsot hol érdemes tárolni? Gravírozva egy fém lapba mondjuk? Ez a papíros megoldás 10 éves viszonylatban már nem tűnik biztonságosnak.
    2, Van olcsóbb mód a kiutalásnak a Ledgerre?
    3, Ha BSC-t használok és BEP20-on megy, akkor elvileg BTCB-t kapok, ami olyan mint a BTC, de nem az. Mi a különbség?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák