- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Mielőtt a topicot zárnám.
Az alaplap támogatja a HT-t tehát ha a processzorod bír ezel, akkor menni fog.
Amint írtad nortwood magos procid van 2.4-es.ezek közül a ''C'' jelűek (800-as) tudják HT-t.
HT-vel elvileg egyszerre több alkalmazás futna döccenésmentesen (ami cpu részét illeti).
[link]Itt olvasgass,kérdezz bátran. -
Handor
tag
Délután leszűkítem megígérem, most viszont sietnem kell. Szóval csak annyi, hogy Everestben a Alaplap - CPUID-ben a HT nincs engedélyezve, nincsen pipa. Ez azt jelenti, hogy a procim nem támogatja vagy jelentheti azt is, hogy csak szimplán nem üzemel a szolgáltatás, mert az alaplapom nem engedélyezi? (Csak ezért, mert az alaplapomról tudom, hogy az nem engedi, viszont a procimnak elvileg engednie kéne az Intel honlapja szerint.) Akkor hogy is van ez? Miért írja az Intel, hogy az i845E az HT-s alaplap, amikor ez nem is így van?
-
Viktor77
titán
-
Handor
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogyha az adott proci mellé veszek egy Asus p4p800-X alaplapot, akkor támogatva lesz-e a hyper threating funkcióm?
A procim adatai:
Name Intel Pentium 4
Code Name Northwood
Specification Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz
Chipset Intel i845E rev. E0
Az intel oldalán ezt találtam:
HT technológiát¹ támogató Intel® Pentium® 4 processzor (478 tűs tokozás)
Lapkakészlet (533 MHz-es rendszerbusz) Intel® 865P lapkakészlet, Intel® 850 lapkakészletcsalád , Intel® 850E , 845PE , 845GE , 845GV , 845E és 845G lapkakészletek
Ha ebből indulok ki, akkor elvileg lesz HT, de nekem az egyik fórumban azt írták, hogy nem lesz, hiába cserélek alaplapot, mert a procim nem támogatja.
Mi az igazság?
HELP!
Ja és még egy kérdés, ami már lehet nem ide vág, de ezzel kapcsolatos. Mennyivel lesz ettől gyorsabb a gépem? Lesz egyáltalán különbség?
A mostani alaplapom egy MSI 845E MAX.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest