Aktív témák
- 

elecTro99 csendes tag Kabd be!! :D:D:D Remélem ezt helyesen írtam! :D:D:D 
- 

Trak addikt A topikcím helyesen: közben 
 :)
- 

elecTro99 csendes tag Nos, MUSZÁLY!! Különben nem tanulom meg soha! :D 
- 

moonman titán és mégegyszer nem bántásból mondtam, de LÉGYSZI ne álljatok úgy neki ilyen kritikus műveleteknek, hogy ilyen kérdések merülnek fel. bocs mégeccer. 
- 

elecTro99 csendes tag igyvan :)) azér volt aki segitett is :) igy utolag is 
- 

moonman titán jólvan :) 
- 

moonman titán ezt [L]http://www.ecsusa.com/downloads/bios/k7s5apro_030811.exe[/L] letöltöd, kicsomagolod. 
 ezt [L]http://www.ecsusa.com/downloads/bios/aminf335.exe[/L] letöltöd és a kicsomagolt .rom fájl mellé teszed.
 leformázol egy floppyt bootosra és rámásolod mindkét fájlt.
 bebootolsz a floppyról és kiadod az aminf335.exe xxx.rom parancsot (xxx a fájl neve)
 ennyi.
 [Szerkesztve]
- 

elecTro99 csendes tag :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD megoldottam a problémát nemirtam hozzá a kiterjesztést a fájlhoz azér nemtalálta meg .. köszi a segitséget srácok 
- 

elecTro99 csendes tag debaze annyira hülye énse vagyok a gépekhez nemmondom csináltam bios frissitést már award biossal de ezt a szart mégnemláttam 
- 

moonman titán miért áll neki biost frissíteni, akinek halvány gőze sincs róla, mi az az image? :O 
- 

moonman titán megdöglött a floppy :D 
- 

elecTro99 csendes tag Chipset type - SIS SIS/SB 
 Flash part - Winbond 49F002U_V3
 Error 2 - File does not exist
 ezt irja ki és átvált pirosra a betüszin :)
- 

elecTro99 csendes tag Sziasztok! 
 Lenne 1 problemem. van egy AMD ECS K7S5A PRO alaplapom eddig egy 1900+-os amd athlon xp ment benne 133/133-as fsb-n. Most szeretnék beletenni egy 2600+-os athlont és 133/133-on 2000+-on megy 166/133-on nemkapcsol be a monitorom .. Valószinünek tartom bios frissittés kellene viszont nem óhajtja megcsinálni olvasgattam és töltöttem le ecs honlaprol drivert cheepbiost..stb elinditom az inditolemezzel beirom a 2 fájlnak a nevét ahogy mutatjak elkezdi és vmi error2-t ir ki hogy nemtalál valami file-t nemtudjátok esetleg mi hiányzik ?! Fontos lenne a segitség minnél hamarabb előre is köszi!
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest