Hirdetés
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bryan65
tag
Küldök egy linket illetve címet erre nézzél rá nekem profi módon újra írta a bios chipet,lepróbálta a lapot egy P5W DH DELUXE típ volt postán küldtem és kaptam meg egyből működőt,kb fél éve lett hibás és egy korrekt beállítással kaptam vissza,valamint az sem mindegy hogy baráti áron dolgozik. /biosiras.hu/index.htm

-
Bryan65
tag
A gyerekek gépénél kb 3 hónapja így jártam ráadásul egy komoly alaplappal ASUS P5W DH Deluxe elindul minden pörög és fekete képernyő,azóta kicseréltem nekik a lapot csak átraktam az alkatrészeket és megy szépen tehát biztos hogy a lap lett hibás,így gondolom nálad is.Most jön a lényeg mert nem hagy nyugodni szerintem ilyenkor a bios chip száll el nem tudom miért ne kérdezd talán túl fesz a hálózaton stb.Küldök egy linket beszéltem az illetékessel ha bios hibás akkor újra írja a biost és le is teszteli ha nem az a hibája nem kér el pénzt érte egy próbát megér,én majd ünnepek után felveszem vele a kapcsolatot.
/biosiras.hu/index.html
-
Bryan65
tag
Azt hogy a CPUz szerint a processzor 1450 MHZ üzemmel a 2930MHZ helyet a 11x266MHZ nem tudom beállítani nem tartja meg mentés után sem,valami limit figyelés be lehet kapcsolva.E7500 előtt egy 6600 volt annál első indítás után a CPUz mutatta a magonként 2400MHZ-et.A 3Dmark 2006 5000 ponttal kevesebbet ad ezzel a procival,tehát nem megy megfelelő értéken természetes az fsb/dram arány is be akarom állítani ehhez kellene a segítség köszi.

-
Bryan65
tag
Sziasztok segítséget kérnék Gigabyte GA EP41 UD3L BIOS beállításához ha tudnátok egy jó beállítás mert a proci amely E7500 nem megy megfelelő értéken és ezt kellene finomítani,köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest