Hirdetés
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
CH341A- val szeretném újra írni egy Asus F2A85-M LE biosát. Az asus-tól letöltött bios .cap formátumú így azt mikor az írandó file-t akarom kivalasztani nem is
dobja fel(csak két féle bios file támogatott .bin és .hex) Ha az "all file" választom és betallózom a cap-ot akkor valami olyasmit ír hogy a végét le fogja vágni ha nem fér rá(majd leírom pontosan mit, most telefonról írok). Az üzenet ok-ozása után írható a chip a cap al is csak azt nem tudom hogy valóban műkodő biost írtam e vagy sem....Próbáltam az uefitool-al átalakítani a cap ot rom ra. Elvileg sikerult is de ha a .rom ot tallozom be akkor üresen hagy minden mezot. Tehat .bin kellene de hogyan alakítsam át bin-re?!
Remélem valaki tud segíteni mivel 3 napja ezzel szo*ok.
A lapot ugy vettem tobb lappal együtt. Egy másik F2A85-M (NEM LE!) is van mellette. Egyik sem post-ola4 4000-el mivel a "sima" FA285-M redelkezik ram ok leddel ami allandoan vilagit gondoltam az a baja mind a két lapnak. De a proci sem kompatibilis az első biosokkal...a tobbi lapon is elso biosok voltak...Ezért gondoltam hogy egy új bios segíthet a bajomon.
Mivel már régebben is írtam ezzel biost gondoltam e lehet gond és természetesen nem csináltam biztonsági mentést, így hiába veszek ramot a tamogatott listarol nincs bios a lapon.Köszönöm szépen!!!!
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Van egy msi z87-g45 lap ami nem postol. Hogyan probalhatok ra biost tolni?
Asus-nal tudom a pendrive-ra bios, 3mp bios gomb nyomvatart es mar olvassa is. De ennel nem vagyok benne biztos.
Koszonom szepen!
Mobilrol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest