Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
-
zso73
veterán
Ez.[link] 3e Ft a legolcsóbb.
Ez egy olyan kártya, ami átveszi a biosztól a winyók kezelését. Már a bút résznél átveszi a winyók irányítását. 4 IDE eszköz köthető rá. RAID funkciót is tud......
615: Na jó, hogy nem lesz ATA 100, de sokkal gyorsabb lesz, mint az ATA 33.(10) Én biztos, hogy nem görcsölnék rajta.
A Microstar ooldalon nincs lap beazonosító valami?/program, lista/
[Szerkesztve]"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
kraftxld
félisten
Totál mindegy, hogy ATA66 vagy ATA100, a vinyó fizikailag úgyse tud ennyit kipumpálni magából.
Akkor a lap nem ez lesz, valószínűleg az everest félreismerte.
Tessék leírni a dolgokat az alaplapról ami rá van nyomtatva| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
Itt egy kép zso hsz-e alapján
Ez lesz az?
Ha felrakod rá az msi oldalán lévő biost, az első hsz-ek egyikében megemlített bios patcherrel felfrissítve, biztosan viszi majd a nagyobb vinyókat.
[Szerkesztve]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
zso73
veterán
Bedobtam a keresőbe.[link] Az szerint MS-6117 v2.0
PCI winyó kezelő kártyában nem is gondolkodtál? Én annó egy BX-es lapba dobtam bele egyet, és nagyon szuper lett. Gyorsabban olvasott, mint az NF7-em. Szerintem most is 2eFT-ért kapható használtan. A biosz frissítés, meg vagy bejön vagy nem. És utána még mindig ATA 33 marad. A kártyával meg ATA 100,133 lesz.
[Szerkesztve]"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest