Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Gunn
csendes tag
Sziasztok,
MSI K8N NEO 4 FI lapom van a gépben. Pár napja azt vettem észre, hogy kikapcsoláskor, miután a rendszerből kilépett és már a monitor sem kap jelet, nem áll le, hanem ég mind a 2 led és egyszerűen nem kapcsol ki (ha folyamatosan nyomom a power buttont akkor sem) csak kb. 2 perc után. Aztán bekapcsoláskor is a bekapcsolás után 2 percig úgy pörög, hogy ég mind a 2 led és csak utána indul a rendszer. Mára pedig már nem is kapcsol be egyáltalán, bekapcsolás után ismétlődő hosszú síp amíg le nem állítom, közben mind a két leg világít és ennyi. Még a monitor sem kap jelet. Tehát mostmár el sem indul. Ez mi lehet? Köszi a helpet előre is.
U.I.: Én vagy videokártyára (MSI 7800GT) vagy az alaplapra gyanakszom. A 2 ram közül próbálgattam úgy, hogy cserélgetem őket, de akkor is ugyanez volt.
Szóval? Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest