Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Értem, köszönöm szépen a felvilágosítást!
Én egyenlőre nem merek most tuningolni rajta, adok neki pár hetet szerintem. Hálózati kártya az kapásból meg is adta magát sajnos. Van még egy ötletem, hogy hogyan lehetne a rossz chippet életre kelteni, de nem működik. Tudtom szerint Alt+F12-vel lehet másolni bios-t a tartalék chippre, csak az a baj, hogy nálam ez nem működik. Se usb-s se ps2-es billentyűzettel nem jön be az az adott szöveg. Nem tudom, hogy P35-ös chipszettnél ez működik e. Amúgy Xeon-val használom most én is, egy E5420-val, szerencsére 2007-es, így pont támogatott az F1-es bios alatt. Annyi, hogy nincs SSE 4.1, de ezzel nem tudok mit csinálni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- KERESEK - 2 X 4GB DDR2 800 Mhz RAM-ot
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston HyperX Black 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én egyenlőre nem merek most tuningolni rajta, adok neki pár hetet szerintem. Hálózati kártya az kapásból meg is adta magát sajnos. Van még egy ötletem, hogy hogyan lehetne a rossz chippet életre kelteni, de nem működik. Tudtom szerint Alt+F12-vel lehet másolni bios-t a tartalék chippre, csak az a baj, hogy nálam ez nem működik. Se usb-s se ps2-es billentyűzettel nem jön be az az adott szöveg. Nem tudom, hogy P35-ös chipszettnél ez működik e. Amúgy Xeon-val használom most én is, egy E5420-val, szerencsére 2007-es, így pont támogatott az F1-es bios alatt. Annyi, hogy nincs SSE 4.1, de ezzel nem tudok mit csinálni.