Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Értem, köszönöm szépen a felvilágosítást!
Én egyenlőre nem merek most tuningolni rajta, adok neki pár hetet szerintem. Hálózati kártya az kapásból meg is adta magát sajnos. Van még egy ötletem, hogy hogyan lehetne a rossz chippet életre kelteni, de nem működik. Tudtom szerint Alt+F12-vel lehet másolni bios-t a tartalék chippre, csak az a baj, hogy nálam ez nem működik. Se usb-s se ps2-es billentyűzettel nem jön be az az adott szöveg. Nem tudom, hogy P35-ös chipszettnél ez működik e. Amúgy Xeon-val használom most én is, egy E5420-val, szerencsére 2007-es, így pont támogatott az F1-es bios alatt. Annyi, hogy nincs SSE 4.1, de ezzel nem tudok mit csinálni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én egyenlőre nem merek most tuningolni rajta, adok neki pár hetet szerintem. Hálózati kártya az kapásból meg is adta magát sajnos. Van még egy ötletem, hogy hogyan lehetne a rossz chippet életre kelteni, de nem működik. Tudtom szerint Alt+F12-vel lehet másolni bios-t a tartalék chippre, csak az a baj, hogy nálam ez nem működik. Se usb-s se ps2-es billentyűzettel nem jön be az az adott szöveg. Nem tudom, hogy P35-ös chipszettnél ez működik e. Amúgy Xeon-val használom most én is, egy E5420-val, szerencsére 2007-es, így pont támogatott az F1-es bios alatt. Annyi, hogy nincs SSE 4.1, de ezzel nem tudok mit csinálni.