Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Értem, köszönöm szépen a felvilágosítást!
Én egyenlőre nem merek most tuningolni rajta, adok neki pár hetet szerintem. Hálózati kártya az kapásból meg is adta magát sajnos. Van még egy ötletem, hogy hogyan lehetne a rossz chippet életre kelteni, de nem működik. Tudtom szerint Alt+F12-vel lehet másolni bios-t a tartalék chippre, csak az a baj, hogy nálam ez nem működik. Se usb-s se ps2-es billentyűzettel nem jön be az az adott szöveg. Nem tudom, hogy P35-ös chipszettnél ez működik e. Amúgy Xeon-val használom most én is, egy E5420-val, szerencsére 2007-es, így pont támogatott az F1-es bios alatt. Annyi, hogy nincs SSE 4.1, de ezzel nem tudok mit csinálni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Svájci jellegű bicska eladó
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én egyenlőre nem merek most tuningolni rajta, adok neki pár hetet szerintem. Hálózati kártya az kapásból meg is adta magát sajnos. Van még egy ötletem, hogy hogyan lehetne a rossz chippet életre kelteni, de nem működik. Tudtom szerint Alt+F12-vel lehet másolni bios-t a tartalék chippre, csak az a baj, hogy nálam ez nem működik. Se usb-s se ps2-es billentyűzettel nem jön be az az adott szöveg. Nem tudom, hogy P35-ös chipszettnél ez működik e. Amúgy Xeon-val használom most én is, egy E5420-val, szerencsére 2007-es, így pont támogatott az F1-es bios alatt. Annyi, hogy nincs SSE 4.1, de ezzel nem tudok mit csinálni.