Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy kompakt, gyárilag összerakott gamer gépem (ASUS ROG G20CB), egy H170-es lappal, gyárilag 6. generációs procival jött ki, legfrissebb BIOS-sal reméltem, hogy támogatja a Kaby Lake-t, de sajnos nem így volt, mikor bele tettem az i5-7500-at se kép se hang csak a ventik pörögtek, még a billentyűzet-egér világítás se villant fel, majd utána olvastam, valamint kontaktba léptem az ASUS-sal, és a lényeg, hogy ez a H170-es lap nem kapta meg a Kaby Lake-s frissítést, mivel ez egy kompakt előre összerakott gép, hivatalosan nem szétszedhető stb. így nem állt módjukban hozzáadni a BIOS-hoz a Kaby Lake architektúrát, valamint gondom nem is érdekük, mert majd kidobják az "új" Kaby Lake-s rendszert, aztán ha frissíteni akarsz akkor vedd meg azt...
A kérdésem, hogy van-e itt valaki olyan profi, aki hajlandó lenne rajtam segíteni? Hozzáadni a gyári BIOS-hoz a Kaby Lake mikrokódot?
Másik kérdésem, hogy ha ez sikerülne is akkor tökéletesen működne a gép Kaby Lake-kel? Mintha gyárilag benne lenne annyira jól?
Előre is köszönök minden választ!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz
- Eladó több darab Skhynix ddr4 / 8Gb modul. 2400 és 2666Mhz változatok
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest