- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz
lkksioskdl3 #3093 üzenetére
Sajnos a SATA port jelenléte az alaplapon nem jelent automatikusan AHCI támogatást. Ha nincs ahci akkor ide módban üzemel akkor is ha sata-ra van dugva.
-
Valdez
őstag
válasz
lkksioskdl3 #3067 üzenetére
Sima M2N SLI? Nem deluxe? Lehetséges, hogy ha sima akkor nincs AHCI, de ha Deluxe, akkor lehet AHCI-d a jmicron vezérlőn keresztül (ami nem gyors, de legalább tud AHCI-t).
-
Valdez
őstag
Sziasztok!
Egy ideje már foglalkozok gépekkel, de most egy alaplap kifogott rajtam. Igazából nincs nagy jelentősége, csak van egy ilyen "beütésem", hogy ha gépet csinálok, akkor azt szeretem a legfrissebb állapotban tudni/átadni.
Idekerült hozzám egy Abit AN7-es alaplap, amin biost szeretnék frissíteni, de nem megy
Pen drive-ról nem bootol. Floppy nincs. Cd-ről bootol, amennyiben megfelelő image-t írok fel rá, de az ntfs-t nem olvassa (c gyökérbe raktam a flashelőt és a bios file-t).
Próbáltam bootolható cd-t készíteni úgy, hogy a bios és a flashprogram is rajta van, de nem sikerült (nem bootolt be).
Van ennek valami egyszerű módja?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.Sill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest