Új hozzászólás Aktív témák
-
joed
csendes tag
válasz
pentium4
üzenetére
Sajnos én is itt tartok, csak nekem lejárt az egy év garancia
Persze minden asus lapra 3 éva van, csak az én kiskereskedőm nem hajlandó elfogadni szal az Asus-szal kell leszerveznem. A járó gépes CMOS reset mellett olvastam még olyat, hogy próbáljam meg egyetlen memória modullal a B1 slotban indítani a gépet vagy próbálgassam végig, illetve nem ért ha az az egyetlen modul egy csóró 533-as DDR2, aminek nem kell 2.1V fesz. Aztán volt még olyan agyament fórumos tanács is, hogy próbáljam a következő kombót: bekapcs után reset és INSERT gomb nyomogatása random sorrendben. Egyik sem működött, és tényleg nem akarlak riogatni, de tökéletesen ugyan azok a jelenségeid mint nekem
Szal a legtisztább út a kisker szervizbe vezet. Ha szépen mosolyogsz vagy eleget sírsz, hogy neked bizony munkaeszköz (WS lap) meg különben is 60k-t hagytál náluk egy alkatrészért stb, akkor talán adnak a szerviz idejére vmi szart amivel tudsz dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fali konzol lapos tévékhez
- Okos Otthon / Smart Home
- BIOS topic
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze minden asus lapra 3 éva van, csak az én kiskereskedőm nem hajlandó elfogadni szal az Asus-szal kell leszerveznem. A járó gépes CMOS reset mellett olvastam még olyat, hogy próbáljam meg egyetlen memória modullal a B1 slotban indítani a gépet vagy próbálgassam végig, illetve nem ért ha az az egyetlen modul egy csóró 533-as DDR2, aminek nem kell 2.1V fesz. Aztán volt még olyan agyament fórumos tanács is, hogy próbáljam a következő kombót: bekapcs után reset és INSERT gomb nyomogatása random sorrendben. Egyik sem működött, és tényleg nem akarlak riogatni, de tökéletesen ugyan azok a jelenségeid mint nekem