Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Szerintem nem a BIOS-oddal lesz a gond, a CPU-dat kéne tudnia kezelni gond nélkül már a legelső BIOS verzió óta. Én inkább valami RAM beállítási problémának gondolnám ezt, vagy esetleg ha tuningolsz, akkor azzal lesz gond. Elsőre csinálj a BIOS-ban egy default beállítást. Amúgy ha stabilnak érzed a gépet, tehát egy BIOS beállítás után, amikor újraindul a gép, akkor képes még jól elindulni újra, akkor természetesen próbálhatsz egy BIOS frissítést is, de szigorúan csak is a nem windowsos telepítéssel. Gondolom az MSI-nek is van már flash toolja a BIOS-ban. Amúgy meg ha nagy gáz van és a frissítés után se kép se hang, akkor gondolom még garis a lap, tehát gond nélkül lehet majd gariztatni, azt meg hogy a BIOS frissítés miatt állt meg nem kell mondogatni majd, nem tudom ez manapság mennyire garivesztős dolog a mai világban még, nagyon régen az volt.
-
Zenyte
csendes tag
Előszőr is ha bejutsz a BIOS-ba, nézd meg a verziót. Ha nem a legújabb, akkor érdemes frissítened. Elvileg ezután el kellene múlnia ennek a problémának. Előtte csekkold a chipset driverét is. [link] A system & Chipset driverben megtalálod. Lehet ez megoldja a problémád, de érdemes mindig a legújabb BIOSt használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő